Agenda

Per començar una rectificació. La presentació del llibre de Joaquim Muntañola "La memòria fa pessigolles" que estava prevista pel proper dia 10 de març, s'ha posposat al dia 1 d'abril. Serà al fòrum de la Fnac de l'Illa (Diagonal 549), a les 19:30.

Para empezar, una rectificación. La presentación del libro de Joaquim Muntañola "La memòria fa pessigolles", prevista para el próximo día 10 de marzo, se ha pospuesto al día 1 de abril. Será en el Fórum de la Fnac de l'Illa (Diagonal 549), a las 19:30.


Seguimos con el anuncio de una interesante
charla de José Luís Cabañas en la escuela de arte Antonio López de Tomelloso (Av. Antonio Huertas, núm. 2, Tomelloso, Ciudad Real), titulada "A cuento de qué dibujamos". Será el 14 de marzo a las 12:00 horas. ¿Alguien sabe si estará listo antes de ese viernes el AVE Barcelona-Tomelloso? ¡En época preelectoral todo es posible!


Finalmente, desde el pasado viernes se celebra en Barcelona la Setmana del llibre en català en una carpa situada en la Avinguda de la Catedral. El próximo domingo, un servidor de ustedes estará allá entre las seis y las ocho de la tarde para firmar ejemplares del famoso libro "Bagaria. La guerra no fa riure". También estoy dispuesto a firmar cualquier otra cosa que se tercie, excepto cheques al portador.

Per acabar, a l'Avinguda de la Catedral de Barcelona, s'hi celebra des del passat divendres la Setmana del llibre en català. El proper diumenge, entre les sis i les vuit del vespre, podreu trobar-hi un servidor signant exemplars del meu famós llibre "Bagaria. La guerra no fa riure". També estic disposat a signar qualsevol cosa que em poseu al davant, excepte xecs.

Comentaris

Sergi ha dit…
Mira,millor que s'hagi canviat el dia de la presentació del llibre ja que aixi estaré mes recuperat.De totes maneres crec que el Muntañola estará aquest cap de setmana a la setmana del llibre en catalá signant exemplars.
Ferran ha dit…
No podré anar a kap de les tres però els auguro un gran èxit!
Unknown ha dit…
Kap problema! Més val tard que mai diuen, oi?
Moltes Gràcies!
Els teus dibuixos si que ho són d'espectaculars!

Salutacions!

Entrades populars