Monarquia o República

Un documental polèmic, del que s'ha parlat força... amb uns ninotets d'un servidor...
Més informació a http://blogs.tv3.cat/senseficcio.php?itemid=44652&catid=1270 i veure el documental des del mateix moment de l'emissió.

Comentaris

Josep ha dit…
Doncs el veurem.
Galderich ha dit…
No sé si el documental després de parlar-ne tant ens decepcionarà però com a mínim tenim assegurat que els ninots no es decebran!
Galderich ha dit…
Per cert, m'agrada veure una República tant rica i plena!
ropto ha dit…
REPÚBLICA sempre i INDEPENDENT òbviament.
SALUT
Gargotaire ha dit…
Oh, i no només els teus ninotets hi sortien.

El documental es va endarrerir per reflexions com la teva! Couen!
Tot Barcelona ha dit…
A tener en cuenta ..salut
Anònim ha dit…
Vaja, se m'ha passat, però aprofito l'avinentesa per saludar-te, Jaume. Sóc l'Enric, de Bereshit; un dels embarcats en el nou projecte. A veure si ens veiem aviat.
Puigmalet ha dit…
Ja era hora!!
Kap ha dit…
Merci, gent,
N'hi havia per tant, o no?
Gargotaire ha dit…
No, no n'hi havia. Gens, de fet.

Molaria tenir una cadena privada catalana que es pogués permetre el luxe de fer preguntes punyents cada cop que un monàrquic digués qualsevol de les ximpleries que hi deien i que es mantenien sense rebatre per una qüestió de neutralitat del mitjà públic.
Tot Barcelona ha dit…
Ayer lo visioné por la tele. Me sobraron los comentarios del rey de Bulgaria y el del conde de Sert . Por lo demás estoy de acuerdo con Anasagasti. Por cierto, me hizo mucha ilusión ver el empleo del pincel con tinta china sobre el trazado del dibujo por tu parte. A esto se le llama artesanía. Salut
Kap ha dit…
Doncs va haver-hi dues peces de les petites animacions que en el maremàgnum de canvis i retocs van saltar i es van haver de canviar per altres... mireu si hi ha pells fines!

Entrades populars