Tertúlia-sopar a l'Ateneu



Demà dimecres, si algú ho desitja, es pot treure el nas a l'Ateneu (19:30), on farem una cosa que es diu tertúlia sopar, dins el cicle Cómic: cultura i contracultura. Segons la web de la secció d'arts plàstiques de l'Ateneu:


Una imatge, una mica d’enginy i un pèl d’humor són les eines amb les que els dibuixants de premsa ens emboliquen la realitat cada dia a les pàgines dels diaris.

L’anàlisi desenfadat però corrosiu dels humoristes moltes vegades té més incidència que els articles o reportatges del mateix diari.

L’humor, una matèria volàtil però contundent ha estat estudiat per filòsofs, pensadors, literats i lingüistes, des de Freud a Beaudelaire. Amb els seus recursos, metàfores, dobles sentits, jocs de paraules, resulta una eina perfecta per reflexionar sobre la realitat.

Explorar com el dibuixant s’aboca al full en blanc, i com es produeix la guspira que encén la flama de l’humor que es publicarà a l’endemà és l’objectiu d’aquesta tertúlia. Interrogar-nos si tots tenim la capacitat de crear productes visuals que interpretin la realitat amb humor, si hi ha un bon humor i un mal humor, si amb l’humor es pot dir tot o si hi ha límits per a la sàtira és l’objectiu d’aquesta tertúlia.

Després de la tertúlia anirem a sopar amb qui vulgui apuntar-se i seguirem gaudint de l’humor i de la companyia del nostre convidat Kap.

Comentaris

elii ha dit…
hola, que res, que el dibuix es molt maco i divertit. quan et poses de perfil em petu da riure. que res que a veure si et passes per aki i tot aixo. que res k esta mol currat com no si tu ets un expert xd i k men vaig dw avera si el divuix k emtens k fer surtu bé (broma poma)

Entrades populars