Caras, Caretas, suecos y fronteras


El món de la caricatura, gràcies a internet es belluga. Us recomano dues coses, Satirarkivet, una web sueca amb més de 180 dibuixants d'humor i caricaturistes (no, no són tots suecs) i la digitalització de la revista argentina Caras y Caretas, a l'hemeroteca digital de la Biblioteca Nacional.


El mundillo de la caricatura, se mueve gracias a internet. Os recomiendo un par de cosas: Satirarkivet una web sueca con más de 180 dibujantes de humor (no, no todos suecos) y la digitalización de la revista argentina Caras y Caretas en la hemeroteca digital de la Biblioteca Nacional.


També Reporters sense fronteres s'han decidit a fer un butlletí on hi apareixen les vinyetes que molts ninotaires hem anat fent sobre el tema. Per a la primera, vés per on, han triat la meva.

También Reporteros sin fronteras han decidido hacer un boletín en el que tienen un pequeño espacio para nuestras viñetas.

Comentaris

Franchu ha dit…
No és una casualitat Kap, la vinyeta es molt bona i a més a més té moltissima força... el nen=inocencia, el globus=fragilitat... i el bosc de cactus=opressors antillibertaris.

En resum... una vinyeta molt bona, m'encanta!

¡¡¡ABRAÇADOTES!!!
elii ha dit…
Hola Jaume! Som els del Xalesteam una altra vegada, donant la tabarra. Ens ha agradat molt el dibuix del nen enmitg dels cactus. Els nens de vegades ens sentim així.
Volem ara presentar-te la novetat del nostre bloc: la canço del zlatan hem participat els alumnes de 2on . que ens voldras comentar si t´agrada? porfa plis jajaja fin aviat
Unknown ha dit…
Fantastica, complimenti.

Entrades populars