La col.lecció d'humor de la Biblioteca Jaume Perich

Ahir, mirant el que fan al País Basc us confessava la meva enveja, i remugava que aquest racó nostre de món era un desert en aquest sentit. Però fins i tot en els deserts més àrids, hi ha petits oasis d'aigua fresca i cristal.lina. I això és el que hi ha a Premià de Dalt. Fa poc anunciàvem l'engegada de la pàgina web Humoralart.com, i ara cal fer conèixer una de les seccions d'aquesta web que promet ésser més interessant: Un tast de les pàgines dels llibres que formen la col·lecció de llibres d'humor gràfic de la Biblioteca Jaume Perich, es van posant a l'abast dels internautes en aquesta secció.
Una veritable delicia, i un lloc que serà de referència pel que fa a la bibliografia de l'humorisme gràfic. Jo he vist i he tocat aquests llibres (no és difícil, tothom que vagi a Premià pot fer-ho) i us asseguro que hi ha veritables tresors amagats en aquells prestatges. Els primers a desfilar per la secció són l'argentí Caloi (que vaig tenir el plaer de conèixer fa poques setmanes a la Mostra d'Alcalà) i el francés Chaval. Imprescindibles... A gaudir-ne!


Ayer, viendo lo que hacen en el País Vasco confesaba mi envidia, y refunfuñaba sobre el hecho que este rincón nuestro de mundo era un desierto en este sentido. Pero incluso en los desiertos más áridos, hay pequeños oasis de agua fresca y cristalina. Y eso es lo que tenemos en Premià de Dalt. Hace poco anunciaba la puesta en marcha de la página web Humoralart.com, y ahora hay que dar a conocer una de las secciones de esta web que promete ser más interesante: una pequeña cata de las páginas de los volúmenes que forman la colección de libros de humor gráfico de la Biblioteca Jaume Perich, se van poniendo al alcance de los internautas en esta sección.
Una verdadera delicia, y un lugar que será de referencia en cuanto a la bibliografía del humorismo gráfico se refiere. Yo he visto y he tocado estos libros (no es difícil, todo el mundo que vaya en Premià puede hacerlo) y os aseguro que hay verdaderos tesoros escondidos en los estantes. Los primeros autores que han aparecido son el argentino Caloi (con quién tuve el placer de compartir unos días hace poco en la Muestra de Alcalá) y el francés Chaval. Imprescindible... A disfrutar!

© Caloi

Comentaris

An ha dit…
Geniales trabajos. Saúdos e apertas
Kap ha dit…
Cierto, ¡y la sección promete mucho más!

Entrades populars