Coses de la justícia transicional

Ja s'ha fet públic el veredicte del Ier Concurs Internacional d'Humor Gràfic sobre justícia transicional a la Mediterrània organitzat per El Càlem, on s'han rebut 280 dibuixos de més de 50 països. Els resultats i els dibuixos participants es poden veure en aquest bloc.
L'exposició es podrà veure des d'avui a Barcelona i es preveia la seva presentació a Madrid demà dijous, però com anuncia l'entitat organitzadora en la seva pàgina web, la sala d'exposicions on es preveia fer la presentació a Madrid ha censurat la expo pel contingut dels seus dibuixos.
L'entrega de premis tindrà lloc avui al Col·legi d'Advocats de Barcelona, sales 57 i 59. C/ Mallorca, 283 a les 19.30h. Amb la participació d'Ali Lmrabet, periodista marroquí, Ahmed Snoussi, humorista marroquí i J.L. Martín, dibuixant i editor d'El Jueves.

Una altra notícia relacionada amb el Marroc és el desenllaç provisional del cas del dibuixant Khalid. Els jutges han ordenat “el tancament definitiu dels locals” del diari Akhbar Al Youm i ha condemnat a quatre anys de presó exempts de compliment el dibuixant Khalid Gueddar i el director del mitjà, Taoufiq Bouachrine, que va publicar una caricatura del cosí del monarca Mohamed VI. A més, li han imposat també tres multes per un import total de més de 280.000 euros.

Comentaris

Josep ha dit…
Si donen canapès hi vaig
Kap ha dit…
Es veu que el dibuixant aquest del marroc, en Khalid, s'alimentarà a base d'un canapé de "pa i aigua" els propers tres anys...

Entrades populars