19/6/09

Tim Burton al MoMA

El Museu d'Art Modern (MoMA) de Nova York prepara una gran retrospectiva sobre la carrera de Tim Burton per aquesta tardor, a cura de Ron Magliozzi. L'exposició es podrà veure del 22 de novembre de 2009 al 26 d'abril de 2010. Hi ha una pàgina sobre l'exposició a la web de MoMA.
També s'editarà un catàleg, i la web oficial de Burton anuncia que està a punt d'aparèixer un llibre (The art of Tim Burton) amb més de 1.000 imatges d'aquest creador inclassificable. Burton en català és publicat per Angle Editorial. És una bona notícia que l'humor negre i el grafisme punyent de Burton ocupi un espai en un punt de referència com el MoMA.

El Museo de Arte Moderno (MoMA) en Nueva York prepara una gran retrospectiva sobre la carrera de Tim Burton este otoño, a cargo de Ron Magliozzi. La exposición podrá verse del 22 de noviembre de 2009 al 26 de abril de 2010. Hay una página sobre la exposición en el sitio web de MoMA.
También se
editará un catálogo, y la web oficial de Burton anuncia que está a punto de aparecer un libro (The art of Tim Burton) con más de 1.000 imágenes de este creador inclasificable. Es una buena noticia que el humor negro y el grafismo desgarrado de Burton ocupe un espacio en un lugar de referencia como el MoMA.


© 2009 Tim Burton
Tim Burton. Untitled (The Melancholy Death of Oyster Boy and Other Stories). 1982–84. Pen and ink, marker, and colored pencil on paper, 10 x 9" (25.4 x 22.9 cm). Private collection.

3 comentaris:

Cheewee ha dit...

Tim Burton em cansa bastant. Em sembla que no hi anire pas.

kap ha dit...

Jo el trobo absolutament irregular. Però així com ha fet algunes birries espectaculars, té coses molt interessants...
(jo potser tampoc hi aniré, si més no fins que no es pugui anar a Nova York amb rodalies...)

An ha dit...

ES bueno, pero creo que existen autores mejores que por desgracia no tiene tanto tiron mediatico. SAúdos e apertas