Europa

Europa (El Triangle n. 926)


Jo crec en Europa. Però la pregunta és: la gent que enviem a l'Eurocambra, creuen en Europa?
Yo creo en Europa. Pero, la pregunta es: ¿Los políticos que enviamos a la Eurocámara creen en Europa?

Comentaris

Sergi ha dit…
...o mes aviat creuen el en sou que els hi cau cada mes?.Amb gent com aquesta no es d'extranyar que el passat diumenge el guanyador fos el P.A (Partit Abstencionista).
Ran ha dit…
Us puc assegurar que el Raül Romeva creu en Europa, el conec personalment -un verdader privilegi- i aquest home no és d'aquest món, impressionant a tots els nivells però sobretot com a persona, l'home al que les masses haurien de llepar-li el cul, però no, el món al revés. Us asseguro -i puc assegurar molt poques coses en aquest món- que és ultrahonest i ultratreballador, però no ha sortit escollit; res a dir, els únics culpables sóm nosaltres. En comptes de criticar el que mereixem és que Europa verdaderament es torni un infern miserable -com tants cops ha estat- llavors recordarem la xuleria amb la que passavem de tot i deixavem que els del dibuix fessin el que hi fan. Crec que la frase és "Jo crec qen Europa, però sóc minoría, i com que sóm pocs els que ho fem, la gent que enviem a l'Eurocambra és gent de dretes que creu en els seus interessos en primer lloc i mangoneja tant com pot, pq el vot de dretes és més fidel pq està basat en l'egoïsme de l'interès material individual". Bon acudit tio
abrassus
Anònim ha dit…
I els bergadans, creieu en Europa? Aquesta setamna en sortireu de dubtes. Crec que ja podeu fer foc i tirar petards (xinesos no, "oju"):

I tot gràcies a la campanya que ha muntat cert agitador cultural.

Bona Patum, artista.
rsm ha dit…
BONA PATUM,M,M,M,M,M,M,M !!!!
R.
Josep ha dit…
Saps aquell tumor que li va sortir a Àsia per la banda est? Doncs aquell bultu xungu és Europa
Quel ha dit…
jajajaja... Una vinyeta genial!!!
Kap ha dit…
Sergi: Equiliquá

Ran: Em sembla que el Raul si que ha sortit escollit. I em sembla uq el dibuix ja és això de "...la gent que enviem a l'Eurocambra és gent de dretes que creu en els seus interessos en primer lloc i mangoneja tant com pot, pq el vot de dretes és més fidel pq està basat en l'egoïsme de l'interès material individual"

Polifònic: Cert, que vingui en Darao Barroso a explicar-nos que no podem encendre els nostres petardus...

R: Merci!

Josep: Cal amputar?

Quel: Gràcies (em temo que amb tants vots als partits d'en Camps, Fabra, Berlusconi..., aquesta vinyeta serà una realitat...)

Entrades populars