Per això serveixen els hereus

© Del Arco

Fa pocs dies parlava de la pàgina de Bosc, actualitzada amb cura pel seu nebot. Avui recupero el fil dels hereus de gran artistes del llàpis que han mantingut la flama de la memòria encesa a través de la xarxa. Cal felicitar-los per mantenir el record de les obres dels artistes que ja no son entre nosaltres.
Comencem per la completissima pàgina sobre el caricaturista Bon (Romà Bonet i Sintes), del seu nét Leo. Inclou un completissima bibliografia, biografia, cronologia, imatges...
També la pàgina de l'Associació Cultural Helios Gómez, presidida per Gabriel Gómez, que conté molta informació sobre Helios Gómez, la seva vida i obra i les activitats de l'associació.
Javito, nét de Manuel del Arco, també manté viu un interessant bloc sobre el seu avi, gran caricaturista i mestre de periodistes en el gènere de l'entrevista.
Els hereus d'Emili i Carles Freixas tenen el lloc web dibuixants.com, on es recorda aquesta dos grans artistes del llapis, pare i fill.
Finalment, Inés Goñi és darrera de la pàgina dedicada a Lorenzo Goñi, actualitzada amb cartells, galeries de dibuixos, quadres il.lustracions i llibres.
Aquests són els que jo coneixo... algú en sap més?

© Goñi

Hace pocos días hablaba de la página de Bosc, actualizada con esmero por su sobrino. Hoy recupero el hilo de los herederos de grandes artistas del lápiz que han mantenido la llama de la memoria encendida a través de la red. Hay que felicitarlos por mantener el recuerdo de las obras de todos aquellos grandes artistas que ya no estan entre nosotros.
Empezamos por la
completísima página sobre el caricaturista Bon (Romà Bonet i Sintes), de su nieto Leo. Incluye un completísima bibliografía, biografía, cronología, imágenes ...
También la página de la Associación Cultural
Helios Gómez, presidida por Gabriel Gómez, que contiene mucha información sobre Helios Gómez, su vida y obra y las actividades de la asociación.
Javito, nieto de Manuel del Arco, anima un interesante blog sobre su abuelo, gran caricaturista y maestro de periodistas en el género de la entrevista.
Los herederos de
Emilio y Carlos Freixas mantienen el sitio web dibuixants.com, donde se recuerda estos dos grandes artistas del lápiz, padre e hijo. Finalmente, Inés Goñi es detrás de la página dedicada a Lorenzo Goñi, actualizada con carteles, galería de dibujos, cuadros ilustraciones y libros.
Estos son los que yo conozco ... alguien sabe si hay más?

Comentaris

Ferran ha dit…
Gran treball el d'aquesta gent, si la memòria no es tradueix als nous formats de tractament de la informació es corre el risc de perdre contacte amb el passat. Felicitats pels èxits al Saló i al Siné, estàs que et surts tio, a pel mercat europeu!
david ha dit…
Qué grandes todos! Pero ese Bon con su roulotte tiene una película...
An ha dit…
me paso a verlas, gracias por los enlaces :D
rsm ha dit…
No en conec cap més. Ho lamento.
Hi has d'anar posant remei tu. Poc a poc. R.
Kap ha dit…
Ran: Sí, és molt important la tasca d'aquesta gent. Molt més del que ells es pensen...

David: Cierto. Bueno, todos tienen su miga, la verdad...

An: Espero que disfrutes

R: Home! Jo sol no! Entre tots, anar fent el què podem. I al teu bloc hi ha una gran tasca en aquest sentit...
Moltes gràcies pels teus comentaris del meu avi Manuel del Arco. Mirat el meu blog i veuràs l'homenatge que comença avui al Palau de la Musica per si et vols pasar.
Gràcies i salutacions,

Entrades populars