[NO]vizi

S'acaba d'inaugurar a Nàpols la gran exposició [NO]vizi , un recorregut visual pel dibuix satíric italià més actual, amb la participació de Vincino, Ellekappa, Marassi, Franzaroli, Beppe Mora, Tonus, Fricca i Natangelo. Es celebra al col·legi de periodistes de Nàpols, al Comicon, que és com el salò del còmic de Nàpols, i al Museu d'art contemporàni MADRE.
En aquesta exposició hi ha convidats tres dibuixants satírics no italians: Paco Alcázar, Chaterine i... un servidor de vostès.




Se acaba de inaugurar en Nápoles la gran exposición [NO]vizi, un recorrido visual por el dibujo satírico italiano más actual, con la participación de Vincino, Ellekappa, Marassi, Franzaroli, Beppe Mora, Tonus, Fricca y Natangelo. Se celebra en el colegio de periodistas de Nápoles, en el Comicon, que es como el salón del cómic de Nápoles, y el Museo de Arte Contemporáneo MADRE.
En esta exposición hay invitados tres dibujantes satíricos no italianos: Paco Alcázar, Chaterine y. .. un servidor de vostès.

Comentaris

Sergi ha dit…
Llástima,Nàpols no em cau de camí...pero tot i aixi espero que vagi be.
Kap ha dit…
Jo em sembla que tampoc hi aniré. Però em diuen que és tot un éxit...
rsm ha dit…
Moltes felicitats. R.
Nota: definitivament has estat ungit pels Déus. Et ponen totes,... a altres ens surten berlots, com dèiem a Vilada en català no normatiu. I a Berga?
Kap ha dit…
Ramon: Merci.
Jo crec que més que questió d'uncions i berlots, és més aviat una barreja de tossuderia, paciència i allò "d'anar fent".
El que passa és que si has plantat moltes llavors i floreixen totes, obtens una gran collita: el secret és aquest, haver fet una bona sembra, no ara, si no quan n'és l'estació...
natangelo ha dit…
Ay lo sabio que sabes ser, Kap!
un fuerte abrazo desde Napoles

Entrades populars