10/10/08

Messi & Kun

La setmana passada, amb motiu del partit entre el Barça i l'Atleti, vaig publicar aquesta caricatura a Mundo Deportivo. El titular deia alguna cosa així com "Jugadores de dibujos animados".

La semana pasada, con motivo del partido entre el Barça y el Atleti, publiqué esta caricatura en Mundo Deportivo. El titular decia alguna cosa así como "Jugadores de dibujos animados".

Esbós / Boceto


Caricatura

6 comentaris:

RAN ha dit...

molt guapa,
pregunta:el color és fotoxop? amb tu no se sap mai...

Nando ha dit...

Genial!
Lo estoy poniendo en mi blog

Un abrazo desde Buenos Aires
Nando

mamarracho ha dit...

Muy chula la caricatura y kap genial como siempre. Me gusta esto de ver los bocetos.
Saludos

kap ha dit...

Ran, no, no, tot el dibuix és a base d'aquarel.la, com abans... a vegades és la manera més ràpida que no pas intentar pintar-ho amb l'ordinador com si fos aquerel.la. Com que del Mundo em truquen, normalemnt al migdia per aquestes coses, he de posar el "turbo", i ventilar-ho durant la tarda a tota castanya.

Gracias, Nando, celebro que te guste.

Gracias, Mamarracho. Cuando la tuve terminada reparé que podría haber hecho algunas fotos de los estados intermedios... pero no me acordé de hacerlo hasta que el dibujo estuvo listo. Por lo menos el boceto sí que lo conservo... y acà está...

KIKELIN ha dit...

Ei, molt bones les dos. No sabia que les feies amb aquarel·la. Tin una mica de desamor amb aquest material. Molt xules!

kap ha dit...

Gràcies, sobretot venint d'un caricaturista de raça, com tu.
Jo trobo que amb l'aquerel.la queden més vives, més espontànies (per collons, perque si hi fots una pinzellada de més, igual la cagues i ja ho pots llençar tot). Crec que així transmeto més força a la imatge, que amb altres materials (sobretot gouache o acrílic) no aconsegueixo, perque em va quedant llepat, llepat, i s'apaga, s'apaga... digue'm maniàtic...