Sucesos

Comentaris

Anònim ha dit…
Fa uns 30 o 40 anys que el Perich va fer un acudit semblant.

Passa el temps, però algunes coses són inamovibles.
Anònim ha dit…
Si esto sale del periódico... ¡imaginate de la pantalla de televisión!
saludos
W.
Anònim ha dit…
Que guanye Espanya!

No us equivoqueu, no m'he tornat pas un espanyolista. Però, sincerament, crec que el millor que ens pot passar és que Espanya guanye l'eurocopa. M'explique:

El nacionalisme espanyol té uns fonaments molt febles, per això ha de batallar pels símbols, sacrificant sovint les qüestions importants. Els espanyolistes han de tancar a la garjola un xiquet que fa sis anys va estripar una bandera espanyola, però no els hi sap greu que Navarra tinga concert econòmic.

És un error força habitual, això de confondre els símbols i els èxits puntuals amb la realitat i les coses importants. Molts catalans del Principat tingueren una gran satisfacció nacional quan el Barça guanyà la darrera Champions, i just per això, per cofois i panxacontents, a Madrid li passaren el ribot al nostre Estatut.

Potser ara ens caldria que la cosa anès a l'inversa: que Espanya guanye l'Eurocopa i que els catalans obtinguem un finançament que ens permete afrontar la crisi imminent. Així mentre els espanyols agafen una bona borratxera rojigualda, nosaltres recuperem els calerons que ens furten cada any fiscal.

Catalanistes de totes les tendències, crideu amb mi: A por ellos, oeee, Campeones, oeee, Podemos, oeee, oeeeeeee
Unknown ha dit…
Ja feia temps que no venia per aquí i m'he donat el plaer.

Aquest acudit, m'ha cridat l'atenció perque reflecteix clarament la meua sensació quan veig les notícies últimament. Real.

Entrades populars