Ressó

Ens fem ressó d'unes quantes coses que s'han anat acumulant a les bústies de correu d'aquests dies.

El caricaturista argelí Ali Dilem, així com el director del diari Liberté i el cap de redacció d'aquest mitjà, els periodistes Ali Ouafak i Farid Alilat, estan essent jutjats per "difamació" i podrien anar a la presó per la publicació d'una caricatura del Cap d'Estat Major de l'exercit. Poc sentit de l'humor tenen a argelia, i menys si pensem que el caricaturista te una vintena de processos judicials oberts...

L'Aula de traducció de la Universitat d'Alcalà de Henares vol fer unes jornades sobre interculturalitat i humor i fa una crida a que tothom i aporti la seva contribució (en forma de comentari, acudit, text, traducció o el què sigui) en aquest espai web.

El periodista de la Cope Jimenez Losantos, gran defensor de la llibertat d'expressió (sobretot si es tracta d'expresar-se contra els qui ell vol), està emprenyat per un innocent joc de paraules publicat en una vinyeta del diari Segre. Un article del digital Libertad Digital carrega contra la vinyeta i el diari que l'acull. Aquesta és la vinyeta de Lumaca&Facallós en qüestió:


El periodista de la Cope Jimenez Losantos, gran defensor de la libertad de expresión (sobretodo si es para expresarse en contra de lo que a él le parece), se ha enfadado por un inocente juego de palabras publicado en una viñeta del diario
Segre. Un articulo del digital Libertad Digital carga contra la viñeta y el periódico que lo acoge. Encima de estas líneas se puede ver la viñeta de Lumaca&Fecallós en cuestión.

El Aula de traducción de la Universidad de Alcalá de Henares quiere realizar unas jornadas sobre interculturalidad y humor, por lo que hace un llamamiento para que todo el mundo aporte su contribución (en forma de viñeta, chistes, texto, traducción o lo que sea) en este espacio web.

El caricaturista argelino Ali Dilem, así como el director del diario Liberté y el jefe de redacción del mismo medio, los periodistas Alia Ouafak y Farid Alilat, estan siendo juzgados por "difamación" y podrian terminar en la cárcel por la publicación de una caricatura del Jefe de Estado Mayor del ejército. Poco sentido del humor en argelia, y menos si pensamos que este mismo caricaturista ya tiene un a veintena de procesos judiciales abiertos...

Son varias cosas de las que me hago eco pues se habían ido acumulando en mi buzón de correo-e.

Comentaris

Ferran ha dit…
Trist, molt trist tot plegat,lo del pobre Ali Dilem i lo del Losantos. A veure si li puc dedicar una vinyeta a aquest tertulià un dia d'aquests...s'ho mereix tot.
Anònim ha dit…
Home! Això del Losantos s'ho pot mirar pel costat bo. Em sembla força interessant que els de Libertad Digital llegeixin el Segre i la resta de diaris catalans.
Kap ha dit…
Si, a mi també em sembla que el Losantos i tota la trepa ja queden retratats tots sols, no val la pena ni dedicar un esforç a fotre-se'n.

Entrades populars