El proper dijous dia 5, a les 13:00, al Pabelló de la Fundació Círculo de Lectores de la fira del llibre de Madrid, es farà entrega del Primer Premi de Novel.la curta d'humor José Luís Coll. El premi se l'ha endut el jove escriptor madrileny Miguel Ángel González amb la novel.la "El trabajo os hará libres" i l'ha editat Rey Lear, amb una coberta dibuixada per Juan Ballesta.


El próximo jueves día 5, a las 13:00 en el Pabellón de la Fundación Círculo de Lectores de la feria del libro de Madrid, se hará entrega del Primer Premio de Novela Corta de humor José Luís Coll. El premio se lo ha llevado el joven escritor madrileño Miguel Ángel González con la novela "El trabajo os hará libres" y la ha editado Rey Lear, con una cubierta dibujada por Juan Ballesta.

Trofeu del Premi -amb sorpresa a l'interior- realitzat per Barthes sobre disseny d'Alfredo i J.L.Cabañas. Galardón del Premio -con sorpresa en el interior- realizado por Barthes según diseño de Alfredo y J.L. Cabañas.

Comentaris

Franchu ha dit…
Ostres el trofeiu es superxulo, ja només per això deu fer molta ilusió guanyar, jejeje. Molt típic el barret de copa d'aquest gran humorista.

¡¡¡ABRAÇADOTES!!!
Kap ha dit…
Tot l'esforç que hi han posat els nostres amics de Madrid en aquest premi, fa que valgui la pena. Salut!

Entrades populars