12/6/08

Activitat intel.lectual d'estiu / Actividad intelectual de verano

Programa de la Universidad de Alacalá de Henares

Si aquest estiu voleu desengrassar les neurones en comptes de rostir-vos a la sorra de la platja bevent el suc d'un coco, us proposo dos cursos d'estiu.
El primer, és un curs de la Universitat d'Alcalá de Henares, amb el títol "Humor, prensa y actualidad" es farà els dies 20, 21 i 22 d'aquest mes a la localitat asturiana de Llanes; dirigit per l'humorista Forges i José M García Sombría i coordinat per Juan García Cerrada, tindrà entre el professorat els catalans Toni Batllori, Albert Monteys i Ermengol, a més de Julio Rey, Jesus Zulet, Nani, Javier Domingo, Federico Moreno, Begoña Carbelo, Juan García Cerrada, José Maria García Sombría, Forges... i un servidor, que dissertaré sobre "La caricatura com a eina comunicativa". En aquest enllaç hi ha el fulletó en pdf per descarregar.
El segon, entre el 9 i l'11 de setembre, un curs de la Universitat de Lleó titulat "Humor, la asignatura pendiente"; dirigit per Francisco Flecha i Martín Favelis, tambè compta amb forta presència catalana en el professorat format per Pedro García Trapiello, Fer, Kim, Usero, Martinmorales, Francisco Flecha, Martín Favelis, Lolo, Jordi Évole (el Follonero)... i altra volta jo, que en aquesta ocasió faig una ponència anomenada "Codis de la sàtira gràfica. Humor i esport". Aquí hi ha el fulletó del curs en pdf.
La Universitat de Lleó també fa el curs d'estiu "Viajes al centro del cómic: clásicos y modernos" (no, en aquest jo no hi tinc res a veure) i aquí podeu veure el corresponent fulletó.

Si este verano preferís desengrasar las neuronas en vez de estar fritos sobre la arena de la playa mientras bebeis zumo de coco, os propongo un par de cursos de verano.
El primero, es un curso de la Universidad de Alcalá de Henares, con el título "Humor, prensa y actualidad" se hará los días 20, 21 y 22 de este mes en la localidad asturiana de Llanes; dirigido por el humorista Forges y José M García Sombría y coordinado por Juan García Cerrada, tiendrá como profesores a Julio Rey, Jesus Zulet, Nani, Toni Batllori, Monteys, Javier Domingo, Federico Moreno, Ermengol, Begoña Carbelo, Juan García Cerrada, José Maria García Sombría, Forges... y un servidor, que disertaré sobre "La caricatura como herramienta comunicativa". En este enlace se puede uno descargar el folleto informativo en pdf.
El segundo, entre el 9 y el 11 de setiembre, un curso de la Universidad de León titulado "Humor, la asignatura pendiente"; dirigido por Francisco Flecha y Martín Favelis, con un profesorado formado por Pedro García Trapiello, Fer, Kim, Usero, Martinmorales, Francisco Flecha, Martín Favelis, Lolo, Jordi Évole (el Follonero)... y otra vez yo, que en esta ocasión realizaré una ponencia titulada "Códigos de la sátira gráfica. Humor y deporte". Aquí está el folleto completo.
En la Universidad de León también se realiza el curso "Viajes al centro del cómic: clásicos y modernos" (no, en este curso no tengo nada que ver) cuyo folleto puede descargarse aquí.

Programa de la Universidad de León

4 comentaris:

intel·lectual punk ha dit...

L'oferta és força interessant. Però molt em tem que la meua dona no em deixarà anar solet tants dies i tant lluny.

Per cert, ací a la feina puc llegir el Blogspot, però no El Web Negre.

Aleix Saló ha dit...

Collons, quin planter de professors. Ara mateix m'informo sobre el tema!

rsm ha dit...

Jaume,

A més conferenciant a la Universitat. Em sembla que ja t'ho havia dit alguna altra vegada: Jo de gran hauria volgut ser com tu, el que passa és que ja soc gran.

Fer alló que t'agrada i que a sobre t'ho paguin.
R.

kap ha dit...

intel.lectual: ...i si la teva dona et deixa sortir alguns dies solet i lluny... no te'n vagis a un curs universitàri!

aleix: no sé si et poden servir els crèdits o què...

rsm: ep! mai no s'es gran del tot. De manera que tot és posar-s'hi.