Siné: Complaintes sans paroles

Os prometí unas imagenes del libro Complaintes sans paroles de Siné, y aquí están. A mi me cae la baba, no solamente con los dibujos que son feroces, sádicos, completamente drôles et méchants, sinó también con la puesta en página de cada una de las imágenes, el juego con el bicolor, la concepción del libro como un todo. Nada, que lo disfruteis.

Vaig prometre unes imatges del llibre Complaintes sans paroles de Siné, i vet-ho ací. Jo em deleixo no tan sols amb els dibuixos ferotges, sàdics, completament drôles et méchants, tambè amb la compaginació de cada imatge, el joc dels bicolors, la concepció del llibre com un tot. Res, disfruteu-ho.

(si haces clik, lo verás mejor/fes click per engrandir)


Una altra cosa, me n'acabo d'assabentar: demà dijous dia 13, es presenta l'àlbum Estraperlo y Tranvía, la primera història llarga de La família Ulises, dibuixada per Alfons López, en homenatge als seus autors, Marino Benejam i Joaquim Buigas. Serà a les 19:00 a la Sala d'Actes del Col.legi de Periodistes (Rbla. Catalunya, 10, pral.) a Barcelona.


Comentaris

david ha dit…
Siné es un genio. Pero también los editores que dan la libertad para hacer esos libros sin dar la lata...
Saludos
Anònim ha dit…
Perdona Jaume, pero el guionista de la familia Ulises no va ser en CARLES BECH?
Jo vaig treballar en ell i es sentia molt orgullos de ser el guioniste de la Familia Ulises"
Sergi ha dit…
Fantastic,tu.Quina delicia el treball de Siné,on vas trobar aquest llibre?
Kap ha dit…
David: Cierto, cierto, cierto... Autores como Siné, hay pocos. Pero editores como Pauvert, igual hay menos. Por cierto, ¡ya espero ansioso la aparición tu nuevo libro de viñetas en acvf!

Senyor Soler: Efectivament, en Carles Bech fou el responsable de la gran part de guions de la Familia Ulises (i de moltes altres sèries del TBO)... però els seus creadors, el 1944, foren en Benejam al llàpis i els mateixos editors de la revista, en Joaquim Buigas i l'Emili Viña, que van ser qui feren els primers guions.

Sergi: Jo m'ho vaig comprar a Paris en un bouquiniste, però segur que el pots aconseguir per internet. Si vols ja et passaré les adreces dels llocs on acostumo a comprar llibrots online...

Entrades populars