No me la puc treure del cap

Encara no sabeu què regalar per reis? Doncs hi ha un llibre-disc del programa de TV3 "No me la puc treure del cap", ple de cançons i dibuixos que potser val la pena. Reprodueixo la notícia del diari Avui:

Amb la perspectiva de les festes de Nadal, No me la puc treure del cap és ara també un llibre-CD que recopila les mateixes cançons del programa: inclou un compacte amb els temes originals interpretats pels artistes que els han fet cèlebres –més la sintonia del programa com a bonus track–, i un altre amb les mateixes cançons interpretades per un quartet de corda.

Però, conscients del valor devaluat que els CD han arribat a tenir en els temps de Spotify, descàrregues legals i descàrregues il·legals, la discogràfica Música Global ha pensat en la conveniència de donar un valor afegit a aquest producte, i ha encarregat a una sèrie de dibuixants de còmic dels Països Catalans que aportin la seva particular lectura de les cançons que han marcat bona part de la història musical de Catalunya.

Així, Alfons López s'ha encarregat d'il·lustrar la mítica Viatge a Itaca, de Lluís Llach; el creador de Martínez, el facha, Kim, La dansa del sabre, la recreació que La Trinca va fer del 23-F; Picanyol, la infantil Puff, el drac màgic, de Falsterbo; Kap, l'himne del Barça; Busquet i Mejan, l'havanera El meu avi, de Port Bo; Manel Fontdevila, l'evocadora Qualsevol nit pot sortir el sol, de Jaume Sisa; Àlex Fito, L'àliga negra, de Maria del Mar Bonet; Miquel Gras, la vitalista Bon dia, d'Els Pets; Jordi March, L'Empordà, de Sopa de Cabra –la cançó que va inaugurar el programa–; Luis Bustos, Boig per tu, de Sau; Danide, Corren, de Gossos i Dani Macaco; Albert Pallarès, la rumba El mig amic, de Peret; i Mariel i Manel Barceló, Per què he plorat?, la cançó més emblemàtica del musical de Dagoll Dagom Mar i cel; Tretze il·lustradors, tretze cançons, tretze programes.

Sí, a mi m'ha tocat dibuixar L'himne del Barça (quina casualitat), com podeu veure en aquesta galeria d'imatges. Un llibre maco maco, de debó.


Aún no sabéis qué regalar para reyes? Pues hay un libro-disco del programa de TV3 "No me la puc treure del cap", lleno de canciones y dibujos que quizás vale la pena. Reproduzco la noticia del diario Avui:

Con la perspectiva de las fiestas de Navidad, No me la puc treure del cap es ahora también un libro-CD que recopila las mismas canciones del programa: incluye un compacto con los temas originales interpretados por los artistas que los han hecho célebres-más la sintonía del programa como bonus track-, y otro con las mismas canciones interpretadas por un cuarteto de cuerda.

Pero, conscientes del valor devaluado que los CD han llegado a tener en los tiempos de Spotify, descargas legales y descargas ilegales, la discográfica Música Global ha pensado en la conveniencia de dar un valor añadido a este producto, y ha encargado a una serie de dibujantes de cómic de los Países Catalanes que aporten su particular lectura de las canciones que han marcado buena parte de la historia musical de Cataluña.

Así, Alfonso López se ha encargado de ilustrar la mítica
Viatge a Itaca, de Lluís Llach; el creador de Martínez, el facha, Kim, La dansa del sabre, la recreación que La Trinca hizo del 23-F; Picanyol, la infantil Puff, el drac màgic, de Falsterbo; Kap, L'himne del Barça; Busquet y Mejan, la habanera El meu avi, de Port Bo; Manel Fontdevila, la evocadora Qualsevol nit pot sortir el sol, de Jaume Sisa; Àlex Fito, L'àliga negra, de Maria del Mar Bonet; Miquel Gras, la vitalista Bon dia, d'Els Pets; Jordi March, L'Empordà, de Sopa de Cabra –la canción que inauguró el programa–; Luis Bustos, Boig per tu, de Sau; Danide, Corren, de Gossos y Dani Macaco; Albert Pallarès, la rumba El mig amic, de Peret; y Mariel y Manel Barceló, Per què he plorat?, la canción más emblemática del musical de Dagoll Dagom Mar i cel; Trece ilustradores, trece canciones, trece programas.


Sí, a mí me ha tocado dibujar
L'himne del Barça (qué casualidad), como podéis ver en esta galería de imágenes. Un libro bonito bonito, de verdad.

Comentaris

Pito ha dit…
FELIZ AÑO NUEVO KAP!

Recien descubro tu blog y fue un placer recorrerlo, paso en breve.

Salud!!!
Tot Barcelona ha dit…
De puta madre...felicidades....preo yo, admirador tuyo y buen coleccionista de debujantes que lo hicieron con sus originales para el TBO....soy PERIKO socio desde hace más de 40 años......o sea que...buena año y a vender el producto al resto, que de seguro lo compraran..
Kap ha dit…
Gracias Pito, feliz año también!

Bon any Miquel, i sort que en el món hi ha pericos i madridistes i gent de l'europa i el palamós... que el futbol és un joc, i per jugar a gust sempre cal un rival ben fort!
Josep ha dit…
Bona pensada!
mamarracho ha dit…
Que grande el cómic del himne. Menos mal que has vuelto por aquí.
Puebla ha dit…
Precioso, kap. Si ya era bonito el himno, ahora es fantástico!!
Anònim ha dit…
Ho, si be, parlant d'això he trobat un movie-maker de l'Empordà que esta força be, però lo curiós d'aixo es que l'han fet en un institut, espero que us agradi.
http://www.youtube.com/watch?v=AZRKKb3pJUE
Sejo ha dit…
grandioso Kap.
un abrazo

sejo

Entrades populars