Allan Mc Donald

A les males noticies que arriben d'Honduras, cal sumar-n'hi una altra. Un petit drama personal i particular si voleu, comparat amb el trist panorama del país, però tanmateix igual de terrible. Es racta de la desaparició durant uns dies del caricaturista allan Mc Donald. Aquest és el resum de diversos correus rebuts d'amics de l'altra banda de l'Atlàntic:

Ayer a las 3 de la mañana, el caricaturista hondureño Allan McDonald fue secuestrado de su casa por efectivos militares golpistas, junto a su hija de 17 meses de edad.
Desde su puesto en el diario El Heraldo, Allan Mc Donald mostro su apoyo a la consulta popular lanzada por el presidente electo Manuel Rosales Zelaya.
Según una amiga de Allan, radicada en Suecia, lo último que se supo de Allan es que estaba preso en un hotel, junto a funcionarios de la Embajada de Venezuela y dos periodistas españolas. Al parecer fue llevado por los militares a la frontera de El Espino para abandonar el pais. Posteriormente, ha sido liberado y de nuevo está en casa, junto a su hija Abril, ambos sanos y salvos.


Primeres informacions sobre el segrest. Actualització que informa del seu alliberament.
Web d'Allan Mc Donald. Galeria de dibuixos d'homenatge i suport.


Comentaris

Josep ha dit…
No han convocat cap manifestació de solidaritat?

Ningú sortirà al carrer?
marquesa ha dit…
Fa molta por la passivitat amb que afronta la nostra societat desgràcies com aquesta. Sembla que si no és Michael Jackson el que perpetra el colp d'Estat no li importa una merda a ningú.
Kap ha dit…
Josep: En quin país vivim, oi?

Laia: Si en el seu estat actual, el Michael fes un cop d'estat, et juro que fins i tot jo estaria acollonit...

Entrades populars