Signatures

Demà és Sant Jordi, dia del Llibre. Fins i tot els autors que no som mediàtics perillem de vendre algun exemplar dels nostres llibres. Jo signaré el meu mundialment famós llibre sobre Bagaria. Aquest serà el meu itinerari de signador de llibres a Barcelona, al costat del Ruiz Zafón, l'Espinàs i en Quim Monzó:
Mañana es el día de Sant Jordi, dia del Libro. Yo voy a estra firmando ejemplres del libro sobre Bagaria. Por si a alguien le interesa, este será mi itinerario de firmante de libros:

de 13h. a 14 h. Llibreria Ona (Gran Via, 654)
de 17h. a 18h. parada de Dux al davant de la Rambla núm 122
de 18h. a 19h. parada de la Plaça Sant Just i Pastor
de 19h. a 20 h. Llibreria Ona (Gran Via, 654)
de 20 a 21h. Carpa de la Llibreria Catalònia (Al Passeig de Gràcia cantonada Gran Via)

Per tant, si voleu venir a fer-la petar (que suposo que no tindré gaire feina), ja ho sabeu.

Comentaris

Anònim ha dit…
MEDIÀTIC!!

Intentaré passar-me per la teua paradeta. I potser em compri el teu llibre.

Per cert, fas alguna mena de descompte? Quant costa el llibre?
rsm ha dit…
Jaume,
Aquest és el preu de la popularitat. I no siguis humil que no gaires han estat dibuixants a La Vanguardia, entre altres grans col·laboracions. Ja ets part de la història del dibuix d'aquest país i encara en pots fer més, de dibuixos. Quasi res.
Per raons professionals no podré acostar-me però et desitjo que et vagi bé.
Com ja vaig dir en el seu moment el llibre és molt interessant, per a qui agradi el dibuix, la història, i el reconeixement personal i professional merescut.
Fins aviat. R.
mamarracho ha dit…
Jo el que passa es que surto a les 6 del treball i a les 8 i poc ja he quedat per anar a veure a algún bar el partit. En aquest petit interval entre que vaig i vinc, em podria pasar pel centre amb risc de morir per un avalot humà de compradors de llibres empedernits i de hooligans alcohòlics.
Jo no tinc el Bagaria, però pots firmar algún Pelotazos? que són dibuixos teus jeje. A més com no et vaig veure al saló.
Kap ha dit…
josep, el llibre surt pràcticament regalat: gairebé dos anys de dibuixs de Bagaria, analitzats i acompanyats amb tota la meva sapiència per tan sols 23,5 euros! De tota manera, no sé si demà hi ha descomptes a la vista... per assegurar-ho passa, si pots, per la paradeta de l'editor (de 17 a 18) que és qui hi guanya (o hi perd) els pempis, i li expliquem això del descompte...

rsm: ep, qe m'enrojolo tot jo...
gràcies!

mamarracho: Puc signar el què faci falta, menys talons al portador! I si no et va bé el dia de Sant Jordi, ho fem un altre dia, no hi pateixis...
Anònim ha dit…
SR. Kap. Llegeixo molt sovint el seu blog, però fins ara no he sabut fer això "registrarse", que per cert sona molt malament. El felicito per aquesta feina. Si puc, demà i la "marea humana" m'ho permet, el passarè a saludar a última hora.
Kap ha dit…
Benvolgut polifònic, jo sòc molt maldestre amb això de la informàtica, pero li asseguro que he intentat programar l'accés als comentaris per tal que tothom hi pugui accedir i dir-hi la seva sense haver de registrar-se... ja veig que no me n'he sortit... L'espero demà, i espero que a la Catalònia no el facin registrar abans d'entrar!!!!
malagon ha dit…
que disfrutes de los fans igualmente

Entrades populars