La memòria fa pessigolles

Joaquim Muntañola, veterano dibujante y además buen amigo, acaba de publicar su último libro, un volúmen de memorias y anécdotas profusamente ilustrado: La memòria fa pessigolles. A sus 93 años, el ingenioso padre de personajes emblemáticos como Josetxu el vasco o el Profesor Pitoff, tiene muchas y muy interesantes cosas que explicar y lo hace de forma amena y divertida. Se trata de una cuidada edición hecha por Angle Editorial, con más de 100 dibujos en color, hechos ex profeso por Muntañola para éste libro, y con una "propina" que consiste en cinco caricaturas de Muntañola dibujadas por otros autores, entre los cuales, Miquel Ferreres, Manuel Del Arco o un servidor de ustedes. Se puede leer sobre este libro en varios medios, como Mundo Deportivo, La Vanguardia, Avui o El Periódico.



Joaquim Muntañola, veterà ninotaire i bon amic, acaba de publicar el seu darrer llibre, un volum de memòries i anècdotes profusament il.lustrat: La memòria fa pessigolles. Als seus 93 anys, l'enginyós pare de personatges emblemàtic pare de personatges com Josetxu el vasco o el Professor Pitoff, té moltes coses per explicar, i ho fa d'una manera ben personal i divertida. Es tracta d'una cuidada edició d'Angle Editorial, amb més de 100 dibuixos en color fets expressament per aquest llibre, i amb una "propina" de cinc caricatures de Muntañola fetes per altres autors, entre els que hi ha Miquel Ferreres, Manuel Del Arco o un servidor de vostés. Es pot llegir més sobre aquest llibre a Mundo Deportivo, La Vanguardia, Avui o El Periódico.

La presentació del llibre a Barcelona, serà el proper dia 10 de març a les 19:30 a la Casa del Llibre (Passeig de Gràcia, 62), a càrrec del periodista Xavier Grasset i el dibuixant Kap (sí, sóc jo), i comptarà amb la presència de l'autor.

Comentaris

Anònim ha dit…
Molt bé Kap! Un altre gol a la desmemòria i la ignorància
Franchu ha dit…
Genial Kap, gràcies per l'avis, m'ho apunto a l'agenda hi mirare d'anar-hi segur, només per veure't i felicitar-te per aquest nou i bon treball, si no perque també m'encantaria tornar a veure el simpàtic i entranyable Sr. Muntanyola.

Allà hi seré.

¡¡¡ABRAÇADOTES!!!
Karlo ha dit…
Que buena la escuela de los grandes y viejos Maestros :)

Saludos cordiales
Karlo
Kap ha dit…
RaN: tots els gol valen, encara que siguin fets amb la ma i en l'últim minut. i si no que ho demanin al Barça, no?

Franchu: Segur que a ell li fa gràcia tornar-te a veure.

Karlo: Sí. Todos somos un poco deudores de este tipo de gente y de lo que hicieron, en mayor o menor medida...
Sergi ha dit…
Si la salut m'ho permet,ja que m'acaban d'operar i estic fotudet,no em penso perdre la presentació del llibre del mestre Muntanyola.
rsm ha dit…
M'afegeixo a les congratulacions per aquest fet. R.
sccff ha dit…
Enhorabona! Tinc el llibre Muntanyolesc a punt de lectura ;-) Et felicito pel catàleg de l'expo del Muntañola. I tinc pendent el teu llibre del Bagaria. Continua fotent-li a la recuperació de la memòria historietística i acuditística del país!
Per si interesa o pots contribuir amb cosas que poguis tenir del meu avi... http://manueldelarco.blogspot.com
Gràcies i salutacions!

Entrades populars