Más de RSF

Acabo de encontrar este video sobre la muestra de Humoristas por la libertad de prensa en la Fnac de Callao. El mío es el que hace ocho a la derecha según se entra.


Si quereis descargar el catálogo completo en pdf, os remito al blog de J.R. Mora. Pero claro, mucho mejor es comprarlo en cualquier Fnac, que está baratillo.

Comentaris

Sergi ha dit…
Ja he comprat el llibre com no podia ser d'altre manera,i l'he trobat interesant.La teva aportaciò es molt bona i bastant encertada malauradament.
Una abraçada.
Kap ha dit…
Gràcies, Sergi. Que tu n'estiguessis a l'aguait, no podia ser d'altra amnera. També deus tenir l'anterior d'acudits que també va editar reporters sense fronteres em sembla que cap a l'any 94, on hi ha a la coberta el dibuix de Perich. No deixa de ser interessant comparar el panorama amb aquests gairebé quinze anys de diferència, si bé en el primer hi ha molts dibuixants francesos (era una cosa fifty fifty), i en el segon hi ha remarcables absències...
Sergi ha dit…
Si senyor,tinc l'anterior llibre amb coberta d'en Perich.Es un llibre molt dificil de trobar ara per ara,tot i que aquest segon l'he trobat un pel millor.

Entrades populars