Tarragona

El bon amic Napi ens fa arribar les bases d'una nova convocatòria de concurs d'humor gràfic, amb un tema que fa rodar el cap: EL VI. Des de la Denominació d'Orígen Tarragona presenten aquesta convocatòria modesta, però que és un prime rpas per tal que l'humor (una cosa ben relacionada amb el vi) s'introdueixi en els actes de la Fira dels Vins de Tarragona.

Les bases:
CONCURS D’HUMOR GRÀFIC TEMA "EL VI”

La Cambra Oficial de Comerç, Indústria i Navegació de Tarragona i el Consell Regulador de la Denominació d’Origen Tarragona convoquen un concurs d’humor gràfic que es regirà per les següents bases:

1º - Hi podrà participar qualsevol humorista gràfic, professional o amateur, del territori nacional.

2º - El tema del concurs és el vi i el seu entorn (elaboració, la DO, consum, salut, etc.) vist des d’un punt de vista lúdic i humorístic.

3º - Mesures dels treballs a presentar: DIN A4 O DIN A3. Es podrà presentar un màxim de dos acudits per concursant.

5º - Els treballs podran realitzar-se en qualsevol tècnica pictòrica.

6º - Les obres seran originals o impressions digitals amb bona resolució. No s’acceptaran obres enviades per correu electrònic.

7º - Per la part del darrera de cada obra anirà consignat el nom, el pseudònim, adreça i telèfon de l’autor.

8º Termini d’admissió de les obres: de l’1 al 30 d’abril de 2010. Lloc de lliurament de les obres:
Cambra de Tarragona
Av. de Pau Casals, 17
43001 - Tarragona.
Horari: de dilluns a divendres, de 9 a 15 hores

9 – S’ATORGARAN TRES PREMIS AMB UNA DOTACIÓ ECONÒMICA DE
1º PREMI - 600 €
2º PREMI - 300 €
3º PREMI - 200 €

(De aquesta quantia caldrà deduir les retencions establertes a la Llei i Reglament de la renda de les persones físiques que regeixin per l’any 2010).

Les obres premiades passaran a ser propietat de l’organització del concurs.

Els autors de les obres o els seus representants degudament acreditats podran retirar les obres no premiades durant el mes de juny de 2010 a la Cambra de Tarragona. Caldrà que presentin el rebut del dipòsit.

10 -Durant la XIII Fira dels Vins de la DO Tarragona, les obres s’exposaran al recinte firal. Si la quantitat d’obres rebudes o la capacitat del local no ho fes viable, se’n farà una selecció prèvia.

11 - L’adjudicació de premis anirà a càrrec d’un jurat format per persones de reconeguda competència artística i designat per l’organització.

12 - El veredicte es donarà a conèixer a finals de maig de 2010.

13 -L’organització de la Fira es reserva el dret de qualsevol iniciativa que no estigui regulada en aquestes bases, sempre que contribueixi a un major èxit del concurs.

14-La participació en aquest concurs suposa l’acceptació de les bases i de la decisió del jurat i organització de la Fira.

Tarragona, març 2010


Per altra banda, és una bona notícia saber que tal i com anuncien solemnement els companys de ComiCat, Tarragona acollirà entre el 18 i el 27 de novembre la tercera edició de la Setmana del Cómic, una inciativa de l'associació Deliropolis, que es va consolidant en el panorama historietístic català amb activitats i convidats de més nivell cada vegada. Per celebrar-ho, no us perdeu aquest delirant clip...

Comentaris

Entrades populars