Comentaris

Chantal ha dit…
Il faut dénoncer ces assassinats,merci pour ton dessin!!
An ha dit…
Tristemente es muy real. Saúdos maestro
BONIL ha dit…
jajaja
Cruel, cruel
Muy bien, muy bueno, querido KAP
Manel Fontdevila ha dit…
Una mica d' off topic: de la manera més tonta he vist que hi ha aquest llibre a l'Amazon germànic:

http://www.amazon.de/Olaf-Gulbransson-Buch-Dagny-Björnson/dp/3784427154/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1256775136&sr=8-1-spell

com que no tinc ni idea d'alemany, no sé ni de què va el llibre, ni si podría ser interessant. I he pensat, "calla, potser el Kap en sap alguna cosa"...

En aquest blog sempre s'aprenen coses, sobretot a gastar diners! He entrat a demanar això i ara mateix corro cap a l'Amazon francès a demanar-me el llibre del Siné.

Molt xulo tot això que penges. Aquest estiu a l'Estartit, aprofitant que hi arribava, he estat comprant el SinéHebdo, sempre seguint les teves indicacions... a veure si es nota en les vendes!

A reveure
Kap ha dit…
Chantal: La satire doit etre toujurs du coté des pauvres, des déshérités, des malheureux, des opprimés... contre l'injustice, la bêtise et la méchanceté...

An: gracias,

Bonil: se agradece la visita y el comentario!

Manel: L'Olaf Gulbransson és un personatge imprescindible! Com el gos d'en Pavlov em cau la baba quan sento el seu nom. Segurament és l'autor que ha influït més en els nostres Cornet, Junceda, Apa i Opisso quen eren ben joves des de les pàgines del Simplicissimus. Per tant, la seva influència s'estén cap a nosaltres de manera subtil. Aquest que em dius és un llibre biogràfic, i és clar, és tot en alemany i hi ha força lletra. Jo el tinc, si vols te'l puc deixar, o escanejar-te'n algunes pàgines per tal que el vegis abans de decidir-te a comprar-lo. Hi ha molta lletra, però també molts dibuixos, i la gràcia és que abarca tot el periple vital del personatge.
Si t'interessa més aviat un llibre on tot siguin dibuixets, et recomano més aviat l'Es war einmal (http://www.amazon.de/Gulbransson-einmal-Piper-1934-illustriert/dp/B002CBF7N0/ref=sr_1_9?ie=UTF8&s=books&qid=1256819125&sr=1-9)
o l'Sprüche und Wahrheiten (del que es troba fàcilement tant l'edició original com una reedició de fa deu anys a molt bon preu, Idyllen und Katastrophen, el recopilatori %0 Jahre Humor (http://www.abebooks.com/servlet/BookDetails?bi=892786220) o el meu preferit, que és un llibre de caricatures de personatges de l'època (Tolstoi, Ibsen, etc...) que es diu Berühmte Zeitgenossen, i es pot trobar en l'àlbum de l'edició original de 1905 (http://www.antikvariat.net/search.cgi?open=man48371 ) o en una reedició (format molt més petitó) dels anys setanta ( http://www.ilab.org/db/detail.php?booknr=348160805&source=addall)
Espero servir-te d'ajut...
Manel Fontdevila ha dit…
Ténen molt bona pinta tots! Jo només tinc el recopilatori de Simplicissimus editat per Baxter fa una pila d'anys... Trobar algun llibre de Karl Arnold o de Eduard Thöny també m'agradaria prou, però no sembla que hi hagi gran cosa reeditada.

Em decepciona, Europa, un lloc tan seriós i que no dónin a aquestes coses tota la importància que ténen; aquí ja hi estem acostumats, però allà... no ens podem refiar de ningú! En fi, em buscaré un guia germànic que em condueixi per les pàgines d'Amazon (Es War Einmal té una portada poderosa) i a veure què puc fer.

Gràcies per tot!

Entrades populars