Hummm!


Bé, avui tinc de nou el goig de compartir una gran satisfacció professional amb vosaltres.
Ja sabeu, no m'he estat d'explicar-ho, que fa un temps que dibuixo a la revista francesa Siné Hebdo, creada i dirigida per un dels grans noms del panorama de l'humor gràfic internacional, l'irreductible Siné. La meva admiració (compartida, crec, per molts dels que ens dediquem a això del llàpis) per Siné, ve de lluny i fa temps ja he parlat d'ell amb diverses excuses: exposicions, llibres o bestioles...
Doncs aquesta setmana, al peu del dibuix de la coberta de la revista Siné Hebdo, hi apareix la signatura "siné, kap"...
Sí, podeu pensar, que em fa content qualsevol cosa. Però el fet que un mestre de la sàtira cruenta i implacable com Siné utilitzi una idea meva per posar a la coberta de la seva revista, em fa, de debó, inflar com un poll!
A sota us deixo tambè el dibuix original en el que es basa la coberta que jo vaig enviar per il.lustrar un text on es dununcia la nova llei de Sarkozy per fer treballar la gent els diumenges. Si passeu per frança, compreu-la, que notin que pugen les vendes!

Bueno, hoy tengo de nuevo la alegría de compartir una gran satisfacción profesional con vosotros.
Ya sabéis, lo he explicado repetidamente, que hace un tiempo que dibujo en la revista francesa Siné Hebdo, creada y dirigida por uno de los grandes nombres del panorama del humor gráfico internacional, el irreductible Siné. Mi admiración (compartida, creo, por muchos de los que nos dedicamos a esto del lápiz) para Siné, ya la he desmigado en este blog desde hace tiempo con diversas excusas: exposiciones, libros o bichos...
Pues esta semana, al pie del dibujo de la cubierta de la revista Siné Hebdo, aparece la firma "siné, kap"...
Ya veis. ¡El hecho de que un maestro de la sátira cruenta e implacable como Siné utilice una idea mía para poner en la cubierta de su revista, hincha mi ego que no veas!
Abajo os dejo también el dibujo original en el que se basa la cubierta que envié para ilustrar un texto donde se dununcia la nueva ley de Sarkozy para hacer trabajar a la gente los domingos.
Si pasáis por Francia compradla, ¡a ver si suben las ventas de éste número!

Comentaris

Albert Nomarsky ha dit…
Doncs no queda una altre que felicitar-te.

El Sr.Siné a demostrat tmb humiltat, molts d'aquest que a vegades "són importants" no fan gestos d'aquesta meva. Disfruta.
Bernal ha dit…
Es que el chiste es brutalmente bueno.
Ferran ha dit…
A menys que el Perich ressuciti i et fagi una fel·lació jo diria que en el món del còmic no es pot aspirar a gaire més, t'imagines el què et pot passar fins que et jubilis? Per cert, al millor poble del món -parlo de Caldes de Montbui- pròximament s'hi inaugura una botiga de còmics, sempre una gran notícia: http://www.kstelcomics.com/
una abraçada.
ran ha dit…
...el teu mola més.
Sergi ha dit…
Un gran detall per part d'en Siné...i es que com diu el Bernal,l'acudit es bo de collons!!!
rsm ha dit…
Completament d'acord amb en RAN. Ah, i ara et vindran els premis internacional-galàctics. R.
natangelo ha dit…
pero Kap... ERES MI ORGULLO!
extraordinario, ya sabes
Anònim ha dit…
Hey, enhorabuena por esa apropiación debida y reconocida. La verdad es que cada vez que veo vuestros blogs, y el tuyo en particular, me doy cuenta de que tengo que ponerme al día en conocer humoristas gráficos de otras partes y es que desconozco un montón.

Muchas gracias por el link-soplo, intentaré mejorar mi versión de Poe que, al lado de los otros está muy plano antes de meter algo ahí.

Saludejos Kap
Anònim ha dit…
Yo creía que eras mi orgullo pero veo ahora que eres el de Natangelo. Me pongo en la fila. Y ya que está, confieso: Natangelo también es mi orgullo.
(Como sigas así, la manera de felicitarte se convertirá en un Ctrl-C Ctrl-V) si es que ya no se ha convertido.
Abrazo.

Favelis
Kap ha dit…
Nomarsky: Gràcies per la visita i el comentari. Jo estic que la camisa no em toca la pell.

Bernal: Gracias!

Ran: Que n'ets d'animal. Espero donar molta guerra fins a la jubilació...
Ah, i ara sí que el millor poble del món ja té de tot!

Sergi: Bé, en això dels acudits, l'important és que la idea et vingui en el moment més oportú...

Ramon: Bé, encara no he aconseguit publicar res al Diari de Júpiter...

Mario: Gracias

Luca: Gracias. Es verdad que si uno quiere dedicarse a dibujar cómics o humor gráfico, puede hacerlo sin saber lo que han dibujado otros antes (Daumier, Gavarni, Hogarth, Gulbransson, Beerbohm, Ortego, Bagaria, Sirio, Sem, Low, Apa, Junceda, García Cabral, Steinberg, Hirschfeld, Levine, Searle, Siné, Perich, Fontanarrosa, Crist, Steadman, Chumy, Scarfe, Cesc, Quino...) como muchos escriben libros sin antes haber leído a Cervantes, Shakespeare, Dickens, Tolstoi, Borges, Flaubert, Goethe, Lorca, Kafka, Poe, Stendhal, Twain...
pero seguro que es mejor conocerlos...

Martín: ¡Hay orgullo para todos, no pelearse!
Intentaré hacer algo mal para evitar lo del Ctrl-C/Ctrl-V...

Entrades populars