World Press Cartoon a Barcelona


Una bona notícia pels amants del dibuix de premsa. A partir de l'u de juliol, l'exposició de caricatures del World Press Cartoon es podrà visitar al Palau Robert de Barcelona.
Hi podrem veure els dibuixos originals de les considerades millors 401 vinyetes publicades durant el 2008 a la premsa de tot el món (68 paísos diferents i 273 diaris i revistes diferents). La mostra, de caràcter anual, arriba per primera vegada a Catalunya i es podrà visitar fins al pròxim 27 de setembre. Més informació aquí.
Jo hi tinc tres dibuixets, en aquesta mostra: una caricatura d'en Michael Phelps (en podeu veure un tros al collage de la invitació) i dos acudits.
Com vaig explicar en el seu moment, en aquesta mostra, una de les més prestigioses del mòn d'aquesta temàtica, també es poden veure dibuixos d'altres ninotaires amics: Sex, Quique, Menta, Malagón, Harca, Gogue, Favelis, Felix, David Vela , Turcios, Nani, i Ant, a més del premiat caricaturista de El Jueves Javier Carbajo.
Aquest esdeveniment de l'humor gràfic és dirigit pel caricaturista portugués Antonio Antunes, i amb la col.laboració de la Càmara Municipal de Sintra i la publicació francesa Courrier International, que fa una interessant revista de premsa internacional amb una important atenció a la sàtira política.
Alhora, a La Fábrica del Humor d'Alcalá de Henares hi ha una versió reduïda d'aquesta exposició: "Top 50 de World Press Cartoon 2009", que es podrà veure fins a principis d'agost.

Una buena noticia para los amantes del dibujo de prensa. A partir del uno de julio, la exposición de caricaturas del World Press Cartoon se podrá visitar en el Palau Robert de Barcelona. Se expondrán los dibujos originales de las consideradas mejores 401 viñetas publicadas durante el 2008 en la prensa de todo el mundo. La muestra, de carácter anual, llega por primera vez a Catalunya y se podrá visitar hasta el próximo 27 de septiembre. Más información aquí. Yo tengo tres dibujitos, en esta muestra: una caricatura de Michael Phelps (podéis ver un trozo en el collage de la invitación) y dos chistes.
Como ya expliqué en su momento, en esta muestra, una de las más prestigiosas del mundo de esta temática, también se pueden ver dibujos de otros pintamonas amigos: Sex, Quique, Menta, Malagón, Harca, Gogue, Favelis, Félix , David Vela, Turcios, Nani, y Ant, además del premiado caricaturista de El Jueves Javier Carbajo.
Este evento del humor dirigido por el caricaturista portugués Antonio Antunes cuenta con la colaboración de la Cámara Municipal de Sintra y la publicación francesa Courrier International, que confecciona una interesante revista de premsa internacional con una importante atención a la sátira política.
Al mismo tiempo, en La Fábrica del Humor de Alcalá de Henares hay una versión reducida de esta exposición: "Top 50 de World Press Cartoon 2009", que podrá verse hasta principios de agosto.

Comentaris

Bernal ha dit…
Una exposición qu eme encantaría visitar. Cuanto genio junto en una sala.
Un saludo!!
malagon ha dit…
hoy estare en la inauguracion, miraré bien si hay alguna de tus obras
Kap ha dit…
Bernal. Debo reconocer que yo tampoco he visto nunca la exposición. Pero sí el catálogo, y la verdad es que es para mojar pan...

Malagón: Ya nos contarás...

Entrades populars