Mendelsson Bartholdy

Ja ha arribat la tercera edició (que en realitat és la quarta) de la incommensurable revista digital Tebeosfera, que dirigeix l'aciençat Manuel Barrero, reivindicant un autor d'historietes com és el gran Alfonso Font. Per si hi ha algú que hi té interés, hi he publicat un text sobre una de les creacions humorístiques més impagables d'aquest autor: el célebre (?) aviador Federico Mendelsson Bartholdy, que alguns de vosaltres recordareu de les pàgines de la revista Cimoc.

Ya ha llegado la tercera edición (que en realidad es la cuarta) de la inconmensurable revista digital Tebeosfera, dirigida por el erudito Manuel Barrero, reivindicanto en esta ocasión al gran Alfonso Font. Por si alguien está interesado, hay un texto mío sobre una de las creaciones humorísticas más impagables de este autor: el célebre (?) aviador Federico Mendelsson Bartholdy, que igual recordáis de las páginas de Cimoc.

Comentaris

rsm ha dit…
Boníssim i que bo el teu article. Tinc molt bon record de la sèrie i de CIMOC.
Ets un setciències. R.
Kap ha dit…
És un article que m'ha costat molt perque la meva 'especialitat' -si és que en tinc alguna- és més l'humor que la historieta...
Setciències? Deixem-ho en quatreciències o tresciències...

Entrades populars