6/2/09

Xerrameca


Com que ja ho estan esbombant, doncs us ho explico jo mateix... Un parell d'alegries. Ahir em van enviar un mail del Press Cartoon Europe, dient-me que dos dels meus acudits estan entre els 50 finalistes d'aquest esdeveniment, on hi ha signatures com les de Plantu, Chappatte, o Gal, a més dels amics Ares, Pep Roig i Brito. També vaig rebre un correu de Julio Lubetkin, del Festival Internazionale di Humor Grafico que ja tenen a punt l'11é Festival, amb el tema "Fuori Gioco" (on un dels meus dibuixos carreteja una Menció), i la biennal "Vino humor e fantasia" (aquí es pot descarregar el catàleg en pdf), on han escollit el meu dibuix com a coberta (a més d'atorgar-li un premi Humoris Causa).

Como ya ha saltado la liebre, lo cuento yo mismo... Un par de alegrías. Ayer me enviaron un mail del Press Cartoon Europe, para decirme que dos de mis viñetas estan entre los 50 finalistas, con nombres como Plantu, Chappatte, o Gal, además de los amigos Ares, Pep Roig y Brito. También recibí correo de Julio Lubetkin, del Festival Internazionale di Humor Grafico que tienen a punto su 11 Festival, con el tema "Fuori Gioco" (dónde tengo un dibujo con una mención), y la bienal "Vino humor e fantasia" (aquí se puede descargar el catálogo en pdf), donde han elegido mi dibujo como cubierta (además de darle un premio Humoris Causa).

8 comentaris:

Ran ha dit...

Estàs que et surts company!! un dia d'aquests guanyes l'Open d'austràlia!
Te'ls mereixes tots i més, fins i tot ser fixe a la Vanguardia!
abraçades
Ran

Bernal ha dit...

Es que eres un fenómeno.
Merecidísimo todo, amigo.
¡¡Enhorabuena!!

malagon ha dit...

enhorabuena Kap, este 2009 no hay crisis para el buen humor

An ha dit...

Enhora buena mestro...a sus pies :)

Quel ha dit...

Enhorabona Jaume!!... El teu estil és únic... Combines el dibuix amb el missatge a la perfecció... i això és molt dificil d'aconseguir. Ja et pots anar acostumant a rebre premis!!... ;)

Pito ha dit...

Felicitaciones!!!

kap ha dit...

Caramba, gracias a todos.
Ya sabeis que se hace lo que se puede, y que lo de los premios de chistes es un poco injusto: ¿como medir exactamente que una viñeta es un poco mejor que otra? Lo del open de australia se gana si la bolita entra o no entra, lo de los chistes...
Pero gusta un guevo cuando te avisan de algo así, la verdad.

Gracias, gracias (plas, plas, plas, aplausos al fondo) se lo dedico a este publico que tanto me ha dado y al que tanto debo...

Aleix Saló ha dit...

PLAS PLAS PLAS ....!!!
(Tribuna en peu)


(i els de platea ballant la conga)