Manar! Manar!

Us avanço una exclusiva:
Ja tinc a les mans el meu darrer llibre, encara amb la tinta fresca, tot just acabat de sortir de les màquines: Manar! Manar! Com s'ho munten per mantenir-se a la poltrona, és el número 10 de la col·lecció "Humor" d'Angle Editorial. Es tracta d'un llibre de sàtira política on repasso el comportament dels nostres governants, l'administració i els partits. Tinc l'honor de compartir co·lecció amb autors com Berto Romero i Xavi Tribó, Iu Forn, Francesc Orteu, Gabriel Perelló i Gabriel Salvadó, el Senyor Marcel·lí, Joan Spin i Imma Sust, Jerry Seinfeld o Groucho Marx. Us deixo la coberta i la contracoberta.


Una notícia en primícia: Se trata de mi último libro de sátira política, aún con la tinta fresca, recién salido de la imprenta: Manar! Manar! (Mandar! Mandar!) donde se ponen a caldo a los políticos, los partidos, los funcionarios, la administración y a todo este personal.

Comentaris

Anònim ha dit…
No pares! Enhorabona crack!
Anònim ha dit…
la portada és genial, promet...
felicitats i que no pari la producció!
Franchu ha dit…
"desde luegu que estas fet un putu crack!" jejeje

Per cert la portada es molt pero que molt actual, no? Aguirre fent d'espia i l'Obama i tal... Aquest llibre segur que cau... saps quan val? Hi haurà presentació? Espero que ens avisis!

¡¡¡UNA ABRAÇADOTA BEN FORTA!!!
Anònim ha dit…
Un 10 per la portada!!... M'encanta!
Bernal ha dit…
Fabuloso.
Oye… ¿Se puede pillar por mañolandia? Imagino que poder agenciarme de uno por las librerías de aquí. Y si no lo pillaré online.
Esto… te mandé un correo al principio de semana… ¿te llegó?
CLAUDIO KAPPEL ha dit…
Felicitaciones amigo, este año se viene con todo! Por favor, resérvame uno.
Un abrazo,
Kappel
Josep ha dit…
Ep, que amb aquesta ja és la segona presentació de llibre que ens deus!

Exigim signatura de llibres i canapés (no necessàriament en aquest ordre)
Kap ha dit…
Marc: Gràcies

Ran: Jo m'he divertit com un camàlic fent-lo.

Franchu: No n'hi ha per tant. Es tracta d'anar fent.... la notícia és tan exclusiva que no en tinc ni idea de preu, presentació i detalls. Sé que volen promocionar-lo fort de cara a Sant Jordi, de manera que segur que en sentirem a parlar...

Quel: Hi hem treballat molt. En la portada i en tot el què hi ha dins...

Bernal: Bueno... pues no sé, como es en catalán, no sé yo si va a cruzar el Ebro... Pero como lo lleva una distribuidora grande, puede que sí, o que no cueste pedirlo.

Claudio: Gracias. Si, este año vamos recogiendo lo sembrado...

Josep: Apunta les presentacions que et dec al meu compte i jo ho trobarem. (per cert, l'índex de morositat s'ha disparat, diuen, aquest any...)
AS ha dit…
Jo crec que en Kap té adherits 4 braços mecanics a l'esquena i així aconsegueix na fotent vinyetes i llibres fins i tot quan fa la becaina.

Salut!!

PD: Sóc del mateix parer que en Josep.
Unknown ha dit…
Enhorabona, la qüestió és anar fent, però tú no pares. Una abraçada y molta sort amb la venda!

Entrades populars