Tebeosfera

Sí, ja en vaig parlar fa quatre dies... però és que ara Tebeosfera acaba de publicar-s'hi un article meu d'aquests tan llargaruts sobre la dibuixant argentina Maitena. De tota manera, el que no us heu de perdre no és el meu article si no el que José Antonio Llera ha dedicat a Chumy Chúmez, segons el meu parer, un dels genis mundials de l'humor.

Sí, ya os hablé de Tebeosfera hace cuatro días... pero es que acaba de publicar uno de estos articulos míos tan extensos sobre la dibujante argentina Maitena. De todas formas, lo que es imperdible de verdad no es mi artículo si no el de José Antonio Llera dedicado a Chumy Chúmez, en mi opinión uno de los genios mundiales del humor.

Comentaris

Sergi ha dit…
En Chumy era el pare de l'humor negre...a més era un paio molt amable,sempre et regalaba algún llibre.
Molt bo l'article de la Maitena!!!
Ferran ha dit…
Genial el Chumez! la Maitena la segueixo des del Makoki segona època...no em sembla tant tremenda, a banda s'ha perapetat en el tema de gènere, cosa que em sembla lícita (només si ho fan les dones, s'ha de ser social i correctament hipòcrita, oi??) però inútilment limitada. encara estic esperant l'entrada de les dones en el còmic i la il·lustració -emb el gran exemple que tenen en la Meritxll Duran..
Josep ha dit…
Ai, les autocites...
An ha dit…
Cuanta razón tienes...y cuanto tiempo que no me paso por teveosfera...saúdos e apertas
AS ha dit…
Genial la crítica sobre Maitena. Benvingudes siguin les crítiques raonades, cultes i certeres al món del còmic (i no les ensabonades literaries a què estem acostumats). Crec que això enalteix la nostra feina i la mostra com un art tant digne com la resta.

Una abraçada!

PD: Ja estic cuinant el que serà el meu primer còmic, editat per Glénat. No és que m'agradi autocitar-me, però com que veig que no sóc l'únic...
Kap ha dit…
Sergi: Independentment de la persona (n'he conegut de molt bones i no sabien per quin cantó s'agafava el llapis), Chúmy Chumez és la millor aportació ibèrica a la imatge satírica desprès de Goya.

Ran: Més o menys el que vinc a dir...

Josep: Autocites, autobombo... Internet és el paradís de l'onanisme virtual (bé, i també de l'altre...)

An: Hay que pasar por tebeosfera, porque cada vez que uno va hay cosas, muchas cosas nuevas.

Aleix: Gràcies. Algun dia parlare de tot això que fas tu... però com que per ara nomès tinc motius per ensabonar-te, me n'estic... ;-)

Entrades populars