El valor de lo que tiras


Acabo de regresar del encuentro de Humor gráfico de Alcalá de Henares. La muestra de este año, bajo el título "El valor de lo que tiras", intenta dar el punto de vista de los humoristas sobre la problemática de la gestión de residuos y el reciclaje. A ver si tengo tiempo de escribir sobre estos intensos días... Éste es el dibujo que mandé.

Acabo de tornar de la trobada d'Alcalá. La mostra d'enguany tractava sobre el reciclatge i la problemàtica de la gestió dels residuus. Ja n'escriuré alguna cosa més, de moment, aquest és el ninot que hi vaig enviar.

Comentaris

Josep ha dit…
Ja saps que els dibuixants, els programadors de videojocs, els compositors musicals i els guionistes televisius eduqueu més que molts mestres?

Bé o malament, però també eduqueu.
Kap ha dit…
Josep: Es que una cosa és "educar", una altra és "ensenyar" i una altra és "tenir la canalla reclosos en aules per tal que no fotin nosa a a casa"... no?
Josep ha dit…
Benvolgut Kap:

ensenyem coneixements (científics, tècnic i humanístics) i eduquem en valors (laics, musulmans, cristians, capitalistes, marxistes...). És ben cert.

També és cert que allò que fem davant de menors els influeix, per a bé o per a mal.
Kap ha dit…
El col.lectiu dels humoristes gráfics -tot i que només cal veure'ns per descobrir que no som especialment un gran exemple a seguir- intentem que la gent aprengui a pensar per ells mateixos... i això és molt perillós!
Josep ha dit…
Jo també ho intento, no sé si el meu blog ho aconsegueix.
Anònim ha dit…
venid a hablar de basura tambièn en Napoles ;-)
Kap ha dit…
Josep, jo voto que sí (sobretot la part de "no ser un exemple a seguir")

Mario: A veces hay que darse cuenta de las propias limitaciones... Igual Napoles nos va grande...

Entrades populars