Kayart


Del 25 de juny al 24 d'agost, l'humorista gràfic argentino-lleidetà Ermengol ens mostra una faceta desconeguda del seu treball al Museu Olímpic i de l'Esport (Av. de l'Estadi, 60) de Barcelona. Es tracta de la mostra Kayart, una originalissima exposició on una vintena de kayaks i piragües de debó són transformats en objectes sorprenents. La inauguració serà el proper dia 26 de juny a les 12 hores, i en aquesta pàgina web podeu veure el contingut virtual de la mostra, però us asseguro que veure en directe aquelles barcasses convertides en insòlits objectes és molt més sorprenent.

Del 25 de junio al 24 de agosto, el humorista gráfico argentino-leridano Ermengol nos muestra una faceta desconocida de su trebajo en el Museu Olímpic i de l'Esport (Av. de l'Estadi, 60) de Barcelona. Se trata d ela muestra Kayart, una originalisima exposición donde una veintena de kayaks y piraguas de verdad se transforman en objetos sorprendentes. La inauguración será el próximo día 26 de junio a las 12 horas, y en ésta página web se puede ojear el contenido de la muestra que os aseguro que es mucho más sorprendente en directo.

Comentaris

Sergi ha dit…
Estic segur que será molt interessant veuré el que ha fet l'amic Ermengol amb aquestes barques.Llástima que no hi podré anar a la inauguraciò,estic desbordat de feina,pero si t'hi deixes caure dona records al mestre.
Anònim ha dit…
¡Una pasada!
salud,

wizo
Kap ha dit…
S.: fet!

W: salut,

Entrades populars