Notícias de México

Uno de los dibujante más interesantes del panorama mundial actual és Angel Boligán, cubano afincado en México que tuve el plaer de conocer cuando estuve allá. Persona afable y encantadora, es un dibujante satírico brillante de estética finísima. Gracias al blog de David Vela, me entero que Ángel estrenó web: www.boligan.com. Recomendable al cien por cien.

Un dels dibuixants més interessants del panorama mundial actual és Angel Boligán, cubà afincat a méxic que vaig tenir el plaer de conèixer. Afable i encantador, és un dibuixant satíric brillant d'estètica acuradíssima. Gràcies al bloc de David Vela m'assabento que l'Àngel estrena web: www.boligan.com. Recomanable al cent per cent.


El periodista y amigo Agustín Sánchez González acaba de publicar un nuevo libro sobre el grabador mexicano por excelencia, José Guadalupe Posada. Agustín lleva tiempo trabajando en este texto que presenta una novedosa visión sobre el personaje, y datos inéditos sobre esta figura clave del arte mexicano.

L'amic i periodista Agustín Sánchez González acaba de publicar un nou llibre sobre el gravador mexicà per excel.lencia, José Guadalupe Posada. Fa temps que l'Agustín treballa en aquest volum que presentaun seguit de dades inèdites i una visió novedosa d'aquest personatge clau de l'art mexicà.

Comentaris

Anònim ha dit…
El Guadalupe el coneixia i el trobo tremendo, fa molts anys al Víbora -crec- li van dedicar un reportatge. El Sr. Vela no el coneixia i és la OSTIA EN BICI aquest home, monumental! Em donaré un bon passeig per la seva web aquesta tarda, hi he passat un momentet i l'he trobat increïble.
Anònim ha dit…
Encertadísima la recomanació,és un gran autor,em donaré una volteta per la seva web. Sal.lutacions Quimèriques !! :-)
Kap ha dit…
ran: Posada, interessant, però encara no he llegit el llibre tot i que l'Agustín me n'ha parlat molt. Boligan espectacular, sobretot pel concepte tan elàstic que té de la realitat. A més vam anar de farra junts per Méxic i és una persona d'una bonhomia espatarrant.

Quim: segur que hi disfrutes de valent. Gràcies per la visita!

Entrades populars