8/5/08

Humor Social

El passat 24 d'abril es va inaugurar l'exposició de dibuixos d'humor Un libro te hará libre, la vuitena edició de la mostra d'humor social de la Universitat d'Alacant, però és demà que els humoristes es troben per celebrar-ho, amb l'entrega dels premis Notario del Humor que aquest any han recaigut en la revista El Jueves, i el pare de Mortadelo y Filemón, Francisco Ibáñez. Hi haurà també una taula rodona, i un bon àpat.
El passado 24 de abril se inauguró la exposición
Un libro te hará libre, la octava edición de la muestra de humor social de la Universidad de Alicante, pero es mañana que los humoristas se encuentran para festejarlo, con la entrega d elos premios Notario del Humor que en esta edición han recaído en la revista El Jueves, y el padre de Mortadelo y Filemón, Francisco Ibáñez. Habrá una mesa redonda, y una buena comilona.

5 comentaris:

polifonic ha dit...

Sr. Kap: I jo em pregunto: Amb una mica d'elefant, lloro, bacó i ovella, no es podria fer una sopa semblant a la de lletres del seu magnífic acudit? O potser una xamfaina?

Sort que jo sóc del Poble Sec!

david ha dit...

Ya he visto tus dibujos -como siempre buenos, buenos- en el catálogo de la muestra.. y por cierto que hemos coincidido -con variantes- en esto de la sopa. Es curioso cómo se repiten las ideas, aparte de los plagiarios profesionales, cuando se convoca un tema... incluso con dibujantes iraníes o chinos

mcfly ha dit...

Buenas KAP!
t'escric a través del blog de l'aleix saló (gran ex-company) d'estudi/oficina/bunker i era per comentar-te que estem preparant un projecte/exposició i esperem que llibre recopilatori... homenatge a la "CHAPA" ese gran adorno POP. La participació es oberta a 200 artistes gràfics d'arreu... ens agradaria molt comtar amb la teva presència, et passo la info:

www.nomaschapascutres.com

Una abraçada forta
BENJA

kap ha dit...

Benvolgut polifònic... amb aquests ingredients seria una sopa de mooolt mal gust! no?

David, ya me fijé en el catálogo que habíamos coincidido (no me está mal coincidir con los buenos, la verdad), aunque el enfoque es totalmente distinto. Y por ser el tema que es, aún me parece que hay pocas coincidencias de ideas...

McFly, ens apuntarem a la festa.

Elena Ospina ha dit...

Te perdiste la comilona! besote, sigo pasando