Exposició


En Joaquim Muntañola compleix 94 anys el proper dimecres dia 9 d'abril. Justament el mateix dia, inaugurarem l'exposició Muntañola: l'art de riure l'art de viure a les 19.00 al Museu i Centre d'Estudis de l'Esport Doctor Melcior Colet de Barcelona. Aquesta exposició, de l'Obra Social Caixa Sabadell, que ja s'ha vist en algunes poblacions catalanes com Platja d'Aro, Granollers, Sabadell, Vic, Molins de Rei, o Tàrrega, arriba a Barcelona gràcies a la iniciativa de la Fundació Catalana per a l'esport, i el diari Mundo Deportivo, on Muntañola va dibuixar-hi durant molts anys: el primer acudit de Muntañola hi va aprèixer el 1945... ja fa alguns dies, i el darrer -per ara- l'any 2006 amb motiu de la celebració del primer centenari del diari.
Us convido a acompanyar-nos el proper dia 9, i a descobrir l'obra de Muntañola en aquesta exposició, que es podrá visitar fins el proper 9 de març.

Comentaris

Anònim ha dit…
Ostias que buena la viñeta del 5º aniversario de la invasión de Irak, que buena.
Muy simpática la de la primavera y la caricatura de Bojan, la clavas ;)

Un abrazo con prisas, como siempre.
Anònim ha dit…
El vaig vore a la tele i l'home estava mentalment molt àgil. Qui aplegués als 94 anys amb plenes facultats!
Ens veiem dimecres!
Anònim ha dit…
hastaloscojones.: gracias por tus palabras. Aunque vengas poco, veo que te fijas.

Josep: Espero que ens hi veiguem. Sobretot,e spero que hi hagi molta molta gent, que l'home s'ho mereix i aquestes coses li fan molta il.lusió.

Entrades populars