La Conferencia Episcopal Española

Comentaris

Sergi ha dit…
Veig que hi ha molta porqueria sota aquesta vestimenta,donçs res,a netejar s'ha dit.De pas a ells els podem enviar a pastar fang o com deia un poema de l'Alberti "...a enterrarlos en el mar."
A veure si penjes alguna foto de la Perichiada del dissabte,imagino que alló seria una festassa.Jo encara m'enrecordo de quan hi anava.
Kap ha dit…
Farem crònica social de l'esdeveniment amb fotografies... excepte les fotografies de desprès de dinar, que tothom anava tan pet, que es millor que no surtin a la llum...
Anònim ha dit…
JAUJAUJAUA!!!! Em trenco! El Fillde...el Sr. Varela...No em cansaré mai de repetir que és el germà de l'inconmensurable Sr. Paco Clavel (si t'hi fixes són molt iguals), tota la simpatia que em desperta l'un em desperta de ràbia l'altre...Hi ha acudits que de tan veritat no semblen acudits...
Kap ha dit…
És veritat, Ran que son clavats. Potser el Paco es diu de cognom "Rouco Varela" però es va canviar el nom perquè li feia vergonya tenir un germà així.
raulariño ha dit…
Home, vosaltres el vau haver de dibuixar tajat i en ple moviment, jejeje. El dibuix d'en Rouco, com sempre, magistral. Fins la propera experiencia marítima company!!
Kap ha dit…
Jo, la propera experiència, que sigui en terra ferma...
malagon ha dit…
estupendo el gag de Rouco Varicela
Kap ha dit…
Gracias, Jose

Entrades populars