2/1/14

Oh la la!


Per començar l'any, vist que el panorama a casa nostra és força trist... doncs us recomano una glissada al que passa una mica més enllà. I per això, res com una magnífica revista, Siné Mensuel,  capitanejada per un personatge històric en aquest camp dels ninots i l'humor gràfic, l'incombustible Siné.
Sí, és cert, és una mirada interessada, perquè cada més hi faig alguns dibuixos... i fa dos mesos fins i tot vaig signar la portada, però vaja, no per això deixa de ser interessant i recomanable... oi?


(PD: pels que us interesseu per la meva salut professional, vista l'elevada sinistralitat laboral que darrerament té el meu ofici, doncs tranquils, que les tisores han passat molt a prop, però aquesta vegada no m'han tocat. Us deixo, me'n vaig a tocar fusta!)


2 comentaris:

Josep ha dit...

Salut i feina, que la feina d'humorista (o comentarista gràfic, o ninotaire) és imprescindible per a la salut mental del país.

Miquel ha dit...

Mira Jaume, hay tres cosas que miro siempre en La Vanguardia del que soy subscriptor y no se si lo seré por más tiempo, porque a veces me parece La Voz de Su Amo y un panfleto de la plaça Sant Jaume.
Lo primero y cada día tu viñeta. Lo segundo y cada día las páginas sepias y lo tercero y los sábados GRGORIO MORÁN, el tipo más lúcido que escribe hoy en día en la prensa catalana.
El cambio de director no se si será bueno o no, al Carol no lo tengo muy leído, pero la entrada de año ha sido nefasta con los despidos, y eso es incuestionable.
Un abrazo , bon any, salut i feina, molta feina ¡¡¡
Por cierto, la viñeta sobre lo del aborto con el mecánico muy, muy buena ¡¡¡