Bojos pel futbol

Desprès d'una nit d'èpica blaugrana com la d'ahir, ahir és el dia ideal per presentar el darrer llibre que he preparat, que curiosament hi te alguna cosa a veure...



Kap
Bojos pel Futbol

Col·lecció: Humor, 14
14,5 x 23 cm.
Rústica
160 pàgines
PVP: 16,50 €
ISBN: 978-84-15002-54-3



Imprescindible per als lectors de premsa esportiva, per als que escolten els partits per ràdio, per als que van tres hores abans al camp, per als que veuen algú vestit de negre pel carrer i el xiulen, i per als familiars que tenen un boig pel futbol i no saben com tractar-lo.

El futbol és una malaltia relativament moderna, però s'ha escampat per tot el món sense aturador. Aquest és el primer tractat científic i humorístic que mostra l'impacte d'aquesta estranya bogeria que, depenent només del resultat d'un partit, fa que els malalts estiguin eufòrics durant dies o deprimits sense remei.
En aquest llibre troben explicació, diagnòstic i tractament malalties com la Gaspartròfia, la Laportitis, la Mourinhosi, el Trastorn del 2 a 6, la Ibrahimovicotomia o la Síndrome de la Copa d'Europa en blanc i negre, entre moltes altres.

Amb exercicis i diversió a dojo:
· Construeix el teu propi camp de futbol.
· Calcula el teu grau de bogeria.
· Com s'ha de veure un partit de futbol.
· Respon el Test de Núñinngs.
· A què recorda l'escut del R. Madrid?


Tots els per quès:
Per què Mino Raiola és el dement sanguinari més perillós del segle XX?
Per què el futbol va com va?
Per què els equips tenen onze jugadors?
Per què ser del Barça és el millor que hi ha?
Per què el gol es diu «Gol» i no «Hanficatlapilotadins!»?


L'autor d'aquest llibre ja va néixer predestinat a fer forrolla en el món del futbol. Després d'unes proves a la Masia, es va veure que el jove Kap reunia característiques de Di Stéfano, Cruyff, Maradona i Ronaldinho. En efecte, va desenvolupar l'al·lopècia de Di Stéfano, l'estatura de Maradona, la dentadura de Ronaldinho i, per si fos poc, parla el castellà com Cruyff. Començà a fer l'acudit diari a Mundo Deportivo el 1997, i des d'aleshores, gràcies a ell, el Barça s'ha fet farts de guanyar lligues, copes i recopes amb bon humor...

Comentaris

Tot Barcelona ha dit…
Me la chufla el opio actual. Me asquea un tio que gane 12.000 euros al minuto. Me jode abofetear a mi hija porque huele a porro , (mientras yo, me trinco 6 volls damms viendo como se pelean el cristiano y el messi delante de la tele y estirado como un cerdo), para después ir a follar juntos -ellos dos- con 10 quinceañeras, en donde una de ellas puede ser mi hija, forofa, para mas inri, de uno de los dos equipos. No compraré su libro, y no porque no me guste como lo hace, sino el tema que trata. Ud, lo hace bien con los políticos pero la política del futbol no me interesa. Créame. Un abrazo. Salut
Franchu ha dit…
Ja sé que demanar-me per Sant Jordi, aquest llibre que segur que es la canya, jo sóc dels que es va aficionar a la prensa esportiva de jovenet al veure els dibuixets d'un tal Kap a Mundo deportivo, enhorabona per aquesta nova publicació tinc moltes ganes de tenir-la a ales mans... Hi haura presentació oficial?

Una abraçada ben forta company!
Anònim ha dit…
Gracias Mou por haber evitado que jugaran la final en el Bernabeu y por sacarles su odio continuamente. Ellos nunca te perdonaran, pero nosotros te estaremos eternamente agradecidos y te aplaudimos todos los días.
Manuel Barrero ha dit…
Enhorabuenísima, pichichi del humor!!

:)
FELICITACIONES kAP ,haber si intercambiamos libros ,UN ENORME ABRAZO DESDE PERÚ
eli ha dit…
kap moltes felicitats jo crec que no te´n recordes de mi, el llibre esta molt bè per si un cas te'n recordes dels macarrons.Bè a veure quan parlarem fins aviat!!!!
Sòc la Eli de xalesteam
Quan poguis siusplau

Entrades populars