Josep, ja ho vem parlar l'altre dia... però cada cop esta mñes clar que hem de deixar això de l'art i la literatura per abocar-nos a la tubericultura... Ens podriem fer d'or comercialitzant l'amanita en dosis psicotròpiques per les discoteques
Chantal: Vraiment, cette champignon ne c'est pas un cèpe, c'est un "Rovellò" (en français: Lactaire délicieux), avec ses lamelles, est très populaire dans la cuisine de cette région... méme son nom le dis!
Chantal ha dit…
Désolée,je ne connaissais pas les lactaires délicieux,c'est vrai qu'en Gironde ,nous sommes un peu sectaires et ne connaissons presque que les cèpes!! ;-)
Hi ha més boletaires que bolets. En donc fe. Em considero un boletaire "històric", dels d'abans, quan hi havia poca gent, silenci i respecte. La última vegada, mentre collia bolets, se m'atançà un "pijapí" autèntic i va començar a collir els "meus" bolets. No em va dir ni bon dia. No us diré el que li vaig dir jo. Ara ja gairebé no hi vaig.
Comentaris
I a 350 €/kg va la tòfona.
Ens podriem fer d'or comercialitzant l'amanita en dosis psicotròpiques per les discoteques
Chantal: Vraiment, cette champignon ne c'est pas un cèpe, c'est un "Rovellò" (en français: Lactaire délicieux), avec ses lamelles, est très populaire dans la cuisine de cette région... méme son nom le dis!
La última vegada, mentre collia bolets, se m'atançà un "pijapí" autèntic i va començar a collir els "meus" bolets. No em va dir ni bon dia. No us diré el que li vaig dir jo.
Ara ja gairebé no hi vaig.