Temporada de bolets


Dibuix per la revista Tasta el Berguedà.

Comentaris

Josep ha dit…
50 eurets costa el manual de tubericultura.

I a 350 €/kg va la tòfona.
Chantal ha dit…
Oh!Il a des lamelles,ton champignon,ce n'est pas un cèpe,moi,je le laisse à ceux qui le veulent!!!!Je n'y touche pas!!!
Josep ha dit…
Les escargots et les champignons font partie de la culture catalane. Même l'Amanita muscaria, consommé depuis des temps immémoriaux.
Kap ha dit…
Josep, ja ho vem parlar l'altre dia... però cada cop esta mñes clar que hem de deixar això de l'art i la literatura per abocar-nos a la tubericultura...
Ens podriem fer d'or comercialitzant l'amanita en dosis psicotròpiques per les discoteques

Chantal: Vraiment, cette champignon ne c'est pas un cèpe, c'est un "Rovellò" (en français: Lactaire délicieux), avec ses lamelles, est très populaire dans la cuisine de cette région... méme son nom le dis!
Chantal ha dit…
Désolée,je ne connaissais pas les lactaires délicieux,c'est vrai qu'en Gironde ,nous sommes un peu sectaires et ne connaissons presque que les cèpes!! ;-)
rsm ha dit…
Hi ha més boletaires que bolets. En donc fe. Em considero un boletaire "històric", dels d'abans, quan hi havia poca gent, silenci i respecte.
La última vegada, mentre collia bolets, se m'atançà un "pijapí" autèntic i va començar a collir els "meus" bolets. No em va dir ni bon dia. No us diré el que li vaig dir jo.
Ara ja gairebé no hi vaig.

Entrades populars