Comentaris

Sergi ha dit…
amb aixo si que es fa calaix...l'altre dia els vaig veure multant a tothom que aparcaba a la vora de un Hospital,manda huevos!!!...aixi et veies obligat a anar a parar al parking que no era gens barat.
Unknown ha dit…
joder Kap! Nunca te paras: estas estresando tu blog con todas estas vinetas!
Kap ha dit…
Sergi: Home, no ho veus que les multes "no són amb afany recaudatori". Ho fan per la nostra seguretat: si et plomen a base de multes, no pots sortir de casa, i a caseta estás més segur que enlloc...

Mario: Veo que se acabaron tus merecidisimas vacaciones... Tranqui: El estres se termina en quince días justos...
fra miquel ha dit…
A Barcelona ja fa uns anys que per què tinguem una ciutat més bonica i "humana" (diuen) fan les voreres més amples a canvi de treure llocs d'aparcament. Després passa la grua municipal. (A menys aparcament, pàrquings més cars. Llei d'oferta i demanda, Oi?)
Les zones verdes són un xollo pels residents que abans pagaven un pàrquing. Ara per menys de la meitat del què pagaven al mes, tenen aparcament tot l'any. I el que va per aquell barri a treballar o de pas... a donar voltes per trobar un forat.
Per cert, molt bo l'acudit
Salutacions
Kap ha dit…
Benvolgut fra Miquel, a Barceona, perque sigui una ciutat més bonica i més humana, qualsevol dia ens foten a tots fora, per no espantar el turisme...
Merci per la visita i el comentari!

Entrades populars