Uff...

Les coses s'acumulen aquests dies de vertígen.
El dijous, la intensa jornada de Sant Jordi, signant a tort i a dret, disfrutant de la festa dels llibres; l'endemà una xerrada sobre l'humor i la caricatura a la premsa esportiva a la Universitat Internacional de Catalunya, als estudiants d'un Máster de Periodisme...


No he tingut temps de ressenyar la inauguració de la III Mostra d'Humor Gràfic a València, les activitats del nonat Museu de l'Humor de Mallorca (que per ser nonat, és el més actiu que conec; i aquest cap de setmana s'han agermanat amb el Museu d l'Aforisme), amb Pep Roig al capdavant; les convocatòries d'Humoràlia: Humor gràfic pels Objectius de desenvolupament del Mil·leni, i la segona convocatòria del concurs de caricatures d'Humoreix.
©Rogelio Naranjo

També, molts humoristes estan pendents del World Press Cartoon 2009, que va fallar-se la setmana passada, i ja se sap quins son els dibuixants seleccionats, amb una nutrida selecció dels nostres ( Sex, Quique, Menta, Malagón, Luis Grañena, Harca, Gogue, Gusi Béjer, Favelis, Felix, David Vela , Turcios, Nani, Ant, Ajubel, i també jo ), inclós un dels premis per al magnífic caricaturista Javier Carbajo, que comparteix podi amb Naranjo (Grand Prix), Simanca, Géza, Balaban, Carrilho, Baptistao, Janssen i Borkovic.

L'amic Orcajo m'envia un parell de caricatures dels malaurats Ricardo i Eduardo, un altre dels històrics de La Codorniz que ens va deixar fa poc.

Ricardo Oliván (©Orcajo)


Eduardo (©Orcajo)

Des d'Alacant, Enrique ens recorda que el 21 de maig hi ha la jornada clau de la Mostra d'Humor Social d'enguany, amb el reconeixement com a "Notario de l'Humor" al dibuixant Luis del Olmo, històric autor de Don Celes...

... i per avui, prou...


Las cosas se acumulan estos días de vértigo.


El jueves, la intensa jornada de Sant Jordi, firmando a diestro y siniestro, disfrutando de la fiesta de los libros; el día siguiente una charla sobre el humor y la caricatura en la prensa deportiva en la Universitat Internacional de Catalunya a los estudiantes de un Máster de Periodismo ...

No he tenido tiempo de reseñar la inauguración de la III Mostra d'Humor Gràfic en Valencia, ni las actividades del nonato Museu de l'Humor de Mallorca (que este fin de semana se han hermanado con el Museo de el aforismo), con Pep Roig al frente; las convocatorias de Humoralia: Humor gráfico por los Objetivos de Desarrollo del Milenio, y la segunda convocatoria del concurso de caricaturas de Humoreix.

También, muchos humoristas están pendientes del World Press Cartoon 2009, que se falló la semana pasada, y ya se sabe cuales son los dibujantes seleccionados, con una nutrida selección de los nuestros (Sex, Quique, Menta, Malagón, Luis Grañena, Harca , Gogue, Gusi Béjer, favelas, Felix, David Vela, Turcios, Nani, Ant, Ajubel, y también yo), incluido uno de los premios para el magnífico caricaturista Javier Carbajo, que comparte podio con Naranjo (Grand Prix), Simanca, Géza , Balaban, Carrilho, Baptistao, Janssen y Borkovic.

El amigo Orcajo me envía un par de caricaturas de Ricardo y Eduardo, otro de los históricos de La Codorniz que nos dejó hace poco.


Desde Alicante, Enrique nos recuerda que el 21 de mayo hay la jornada clave de la

Mostra d'Humor Social de este año, con el reconocimiento como "Notario del Humor" al dibujante Luis del Olmo, histórico autor de Don Celes ...

... y por hoy, ya es suficiente ...

Comentaris

Sergi ha dit…
Hauras de contractar a un becari per tanta feina...com va anar la diada?...espero que s'hagin venut be els teus llibres.
Bona la caricatura que ha fet l'Orcajo sobre Ricardo,també m'he l'enviat a mi.
Kap ha dit…
Vaig passar molt bona diada, merci.
Sí, l'Orcajo és un gran caricaturista...

Entrades populars