Presentació a Berga


Presentarem Manar! Manar! a la biblioteca de Berga el proper divendres 17 d'Abril. Mossén Ballarín i Ramon Felipó farán els honors i tothom a qui això agafi dins del seu radi d'acció hi és convidat...

Comentaris

rsm ha dit…
Com m'agradaria anar-hi, però no hi podré anar.
Que et vagi molt bé. R.
Cheewee ha dit…
JAUME felicitats pel premi PERICH!!!

amb la tonteria de no tenir feina, m'he tornat ha enganxar al tema dels blocaires. per tant....que em tornare a passar per aqui sovint.

Salut!
Sergi ha dit…
Berga em cau una mica lluny,pero quan sigui la presentació a Barcelona no hi faltaré.Pero en comptes d'en Mossén Ballarin pots portar un parell de stripers que estará mes animat i mes ple de gent.
Anònim ha dit…
Felicitas Sr. Kap. No sé si hi podré assistir, sobretot perquè em serà difícil la tornada. Jo sóc del poble gran.

El sr. Ballarin, encara que una mica sord em sembla bé, però aquest alre noi, en Felipó, em sembla que només sap escriure de carlins i de la Patum. Això sí és un bon Jan.
Kap ha dit…
Ramon: No t'hi amoïnis, un altre dia serà...

Cheewww: Ben tornat, llàstima que sigui per "no tenir feina"...

Sergi: Ja avisaré. Home, Mossén Ballarín no me l'imagino traient-se la roba, però també té una conversa ben animada...

Plofònic: No hi pateixi, ja ho trobarem. Pel que fa als que m'acompanyaràn en la presentació, trobo que són ideals: Mossén Ballarín, sordeja, com molts polítics, i aquest bon Jan que només sap parlar de la Patum i els carlins, precisament per presentar un llibre de polítics, que es pensen que són Patums...
An ha dit…
Pues que todo salga bien en la presentación Saúdos e apertas
Ran ha dit…
Doncs jo l'altre dia vaig robar el teu llibre a l'Abacus! espero que el cobris igualment...si no ja te'l tornaré, no sóc cleptòman, va ser com un oferiment que em van fer els de l'establiment. en fi, resquicis que queden d'èpoques més convulses de la vida...Tot fet amb amb la finalitat que me'l dediquis, of course.
endavant les atxes!

(broma visual:
..........................HHHHHHH)
-endavant les haches- a primera hora l'humor és finisssssim.

Entrades populars