Canya al Borbó!

Com ja sabeu, un dels llibres que acabo de publicar és Canya al Borbó!, un treball de recerca iconogràfica sobre la imatge satírica de la monarquia espanyola durant el darrer segle. Avui us deixo algunes imatges (les més sucoses, perque n'hi ha moltes) que per un motiu o altre han quedat excloses del llibre. La majoria són raons d'espai, (penseu que vaig recopilar imatges per fer un volum el doble de gruixut, i que encara l'epopeia amb els maquetadors que van aferrissar-se amb el llibre van aconseguir la bestiesa d'acabar encabint fins i tot quatre vinyetes per pàgina), mida, disseny, composició, equilibri d'autors, publicacions, i coses per l'estil.

Como ya sabéis, uno de los libros que acabo de publicar es Canya al Borbó! un trabajo de investigación iconográfica sobre la imagen satírica de la monarquía española durante el último siglo. Hoy os dejo algunas imágenes (las más jugosas, porque hay muchas) que por un motivo u otro han quedado excluidas del libro. La mayoría han sido por razones de espacio, (pensad que llegué a recopilar imágenes para hacer un volumen el doble de grueso, y que la jauría de maquetadores que manosearon el libro consiguieron la locura de llegar a encajar incluso cuatro viñetas por página), tamaño, diseño, composición, equilibrio de autores, publicaciones, y cosas por el estilo.




Comentaris

rsm ha dit…
Bon dia,
Ja no tinc més comentaris, està tot dit, però sé que estàs "comissariant" una exposició pel saló del còmic. Com t'ho fas?
R.

Nota: Tinc enveja, enveja i enveja. Jo si vull anar-hi tinc que pagar l'entrada, fins aquí normal, però lo de fer cua kilomètrica.
Kap ha dit…
Com m'ho faig? És una mena de problema que tinc: dic que sí a tot el que em proposen. Res més, no hi ha més secret.

Nota: parlem-ne abans del Saló, segurment podem sol·lucionar això de les cues quilomètriques...
Rubèn Montañá ha dit…
Moltes gràcies per passar-te pel meu blog. Llegeixo acudits teus des de fa temps, i m'agrada molt el teu treball. Felicitats pel blog!
Kap ha dit…
Merci!

Entrades populars