Comentaris

Anònim ha dit…
Secundo el RSM (i li envio una abraçada) en lo dels esbossos, són tremendos, en canvi el dibuix de la vinyeta d'avui no m'agrada tant, quasi ni sembla teu.
abrassus neng!!
Ran
Anònim ha dit…
Sr. Kap. Gràcies. M'acaba de solucionar un problema per al proper dia del llibre i la rosa. És que amb això de la crisi, només puc comprar un llibre a l'any i amb descompte. Compraré aquest del Tísner.

Com continui vostè publicant, hauré d'anar l'ikea a comprar prestatges.

Felicitats pel nou llibre!
Kap ha dit…
Ran: Aquest dibuix és la mostra que quan un te el grip ha de quedar-se al llit a covar-ho i no haver de treballar, però això de ser autònom...

Sr. Polifònic, em sap greu fer-lo gastar els dinerets en llibres i en mobles de l'Ikea. Aquest any, d'aquí al dia del llibre i la rosa, em sembla que encara en en sortiràn un parell més de llibres d'aquestes tonteries meves...
Franchu ha dit…
Això es ser un professional clar que si, amb la grip i tot no deixes de donar-nos una bona dosi d'humor... Perque lo de Davos té molta tela, y el dibuix doncs bueno, potser no es el millor que has fet però la idea esta clar que es teva i crec que es lo important.

Millora't aviat!

¡¡¡abrasadotes!!!
Anònim ha dit…
Mestre:

"MÁS MADERA (de l'ìkea) QUE ES LA GUERRA"

M'acabarà abans la paciència que els diners. De paciència no en tinc i de quartos... menys.

Pel seu mal, ja sap: conyac a dojo i aspirines. No sé si així es guarirà però s'ho passarà "mamella monja". Salut! i a per la tercera (república o copa d'europa del barça).
Bernal ha dit…
Niquelao!!
Eso sí… la taza pa pedir la pondrán en el suelo. No se les vaya a cansar el brazo, y no es plan. Esfuerzos los mínimos.

Un saludo!!

Entrades populars