Icones


El desembre passat, Steven Heller (un dels gurús del camp de la teoria del grafisme) vaticinava que la imatge d'Obama dibuixada per Shepard Fairey (aquí la seva web, i aquí l'entrada a la viquipèdia) durant la campanya, redibuixat després per a la coberta de la revista Time, assoliria la categoria de retrat-icona. He trobat divertit que al bloc Cuatrotipos, hi ha un tutorial per convertir qualsevol personatge en icona emprant aquest estil, (com arreu ja hi ha estandaritzat l'estil Warhol). Ah, aquí la caricatura.

El diciembre pasado, Steven Heller (uno de los gurús del campo de la teoría del grafismo) vaticinava que la imagen de Obama dibujada por Shepard Fairey (aquí su web, y aquí su entrada en la wiquipèdia) durante la campaña, redibujada después para la cubirta de la revista Time, llegaría a la categoría de retrato-icona. He encontrado divertido que en el blog de Cuatrotipos, hay un tutorial para convertir qualquier personaje en icono usando este estilo (como por ahí se ha estandarizado el de Warhol). Ah, aquí la caricatura.


Comentaris

An ha dit…
:) si , esta muy bien...creo que perdurara como un icono pop :) SAüdos e apertas
AS ha dit…
Certament és un retrat per a la història, hereu de l'estil d'altres retrats icònics com el del Ché Guevara o la Marilyn de Wharhol.
malagon ha dit…
yo he hecho una reinterpretación de esta imagen, un poco más cañi, para la semana que viene
Kap ha dit…
An: se verá. Bonita es

Aleix: A vegades depén més del presonatge que del retrat. Veurem si Obama compleix...

Malagón: ¡Ganas tengo de verla!

Entrades populars