XV Muestra de Humor Gráfico de la Universidad de Alcalá de Henares

Acaba de salir la convocatoria de la XV Muestra Internacional de Humor Gráfico de la Universidad de Alcalá de Henares. La Muestra, organizada por el departamento de Humor Gráfico de la Fundación General de la Universidad versa este año sobre el tema "Basura: el valor de lo que tiras". Las bases de la convocatoria se pueden leer aquí, pero seguramente la mayoría de humoristas recibiremos en breve el mailing. Las condiciones para participar son más o menos las mismas de las últimas ediciones y es una de las convocatorias en las que me permito de recomiendar a todo quisque que participe, pues las jornadas con autores en Alcalá a mediados de octubre, valen la pena.

Acaba de convocar-se la XV Mostra Internacional d'Humor Gràfic de l'Universitat d'Alcalá de Henares. La Mostra, organitzada pel departament d'humor gràfic de la Fundació General de la Universitat, tracta enguany el tema "Escombraries: el valor d'allò que llencem". Les bases es poden llegir aquí i segurament la majoria d'humoristes rebrem aviat un missatge de correu o correu-e, si no l'hem rebut ja. Les condicions per a participar son més o menys les dels darrers anys, i aquest és un dels certàmens que no m'estic de recomanar a tothom, ja qu eles jornades d'humoristes d'Alcalà l'octubre valen ben bé la pena.

Comentaris

Franchu ha dit…
Ostres, doncs moltes gr`cies per avisar jo ara mateix em lllegeixo les bases a veure que tal i segurament m0hi apunti, tu hi aniras? Ho dic perque sempre podem muntar una caravana de catalans cap a Madrid, un altre cop...jejeje

Gràcies de nou per avisar, una abrçadaota ben forta mestre.
Kap ha dit…
Si, aqui cal enviar un bon dibuixet, que la setmaneta d'activitats allà és collonuda!

Entrades populars