Turcios


Turcios, uno de los más originales y laureados caricaturistas actuales, realiza una exposición de su obra reciente en La Fábrica del Humor (Calle nueva, 4 de Alcalá de Henares. Madrid), del 29 de Mayo al 29 de Junio. La muestra podrá visiatarse de martes a domingo, de 12:00 a 14:00 y de 17:30 a 21:00, y recoge las caricaturas premiadas en distintos certámanes internacionales como el World Press Cartoon, la Bienal de Humor de Teheran, la bienal de Santa Cruz de Tenerife, o el Salón internacional de humor de Caratinga.

Turcios, és un dels caricaturistes actuals més originals i guardonats. Una exposició de la seva obra es pot veure del 29 de Maig al 29 de Juny a La Fábrica del Humor (Calle nueva, 4 de Alcalá de Henares. Madrid). La mostra es pot veure de dimarts a diumenge de 12:00 a 14:00 i de 17:30 a 21:00, i recull les caricatures guardonades en diverses mostres internacionals com el World Press Cartoon, la biennal d'Humor de Teheran, la biennal de Santa Cruz de Tenerife, o el Saló internacional d'humor de Caratinga.

Comentaris

Anònim ha dit…
Pues iré a verla, que tenerla tan cerca y no ir es casi un delito.
Roger Seró ha dit…
ei!

vaig directe al gra ; el meu profe m'ha dit que busqui i algú i afegeixi una entrevista al meu bloc. Et puc entrevistar? via un programa de missatgeria instantania, no serà masa llarg.

i si no tens ganes no passa re e? au fins aviat
Kap ha dit…
Luca: seguro que disfrutas. Y mira la técnica, para alguno de tus dibujos de esos entre barrocos y gore, algunos de los tratamientos gráficos que Turcios aplica a sus caricaturas, les iría de fábula... digo yo...

Roger; em tens a la teva disposició.

Entrades populars