16/5/08

Patum!Ja ressona el Tabal, i els que som berguedans ho podem sentir ben clarament. Això vol dir que La Patum, el Corpus berguedà, declarat per la UNESCO Patrimoni Oral i Immaterial de la Humanitat, ja és aquí. Aquest dissabte hi ha el concert del Memorial Ricard Cuadra, diumenge els Quatre fuets. El merchandatge patumaire va de samarretes, llibres i mocadors a adhesius, pastissos i dolços. I ara, uns dibuixos meus, del llibre La Patumàquia s'han convertit en joies. Hi ha unes versions del tabaler i una maça en plata i or per penjar al coll i dur a la solapa. També els nanos nous i mica a mica, més comparses s'aniràn convertint en peces d'orfebreria. Son peces que es van fent segons demanda i per ara no es troben a les botigues. Si algú vol lluïr una d'aquestes joies (a molt bon preu!) pot trucar l'Anna, al sis set nou quatre tres cinc ú quatre dos.

Ya resuena el Tabal, y los bergadanes como yo, lo oímos desde cualquier rincón. Eso significa que La Patum, el Corpus bergadán, declarado por la UNESCO Patrimonio Oral e Inmaterial de la Humanidad, ya está aquí. El merchandaishing de la patum va de camisetas, libros y pañuelos a pegatinas, pasteles y dulces... I ahora unos dibujos mios convertidos en joyas. Se reproducn en plata figuras de dibujos de mi libro La Patumàquia para colgar y para llevar en la solapa. Pronto vendrán más figuras, pues se van haciendo según demando y no se comercializan, por ahora, en tiendas. Si os interesan, podeis llamar a Ana: seis siete nueve cuatro tres cinco uno cuatro dos.

6 comentaris:

Ran ha dit...

Com diu la meva veïna: Per favoooOOOooor Kap, són precioOOooOOses!!! felicitats, els dimoniets són la bomba!
Ranot

kap ha dit...

Mira, bé hem de fer calaix d'una manera o altra...

Hasta los cojones. ha dit...

Je, je, je… Hoy, leyendo “el periódico del jueves o viernes de la semana pasada me he encontrado con el articulo de vuestra “Toma de Madrit”, veo que fue todo bien, me alegro.

Paso a dejarte un abrazo sin mucho tiempo y con un petardo en el culo ;)

intel·lectual punk ha dit...

És Berga la capital de la Catalunya Garrula?
http://www.aixotoca.com/index.php?option=com_content&task=view&id=17106&Itemid=1

kap ha dit...

Hasta: Se agradece la visita, y el comentario... sí, se ve que cuando voy a Madrid, salgo en la prensa... puero bueno, mientras no sea en la sección de "sucesos"...

IP: Berga, per desgràcia nostra però per mérits pròpis, és cada cop la capital de menys coses... per cert, "garrula" és normatiu? No serà "aixafaterrossos", "rústec", l'acepció més propera segons el diccionari, "garlaire"?

Anònim ha dit...

體育,衛視,教育網,教育局,字典,大學,教育,教育,教育局,大學,教育大學,辦公室,體育,津貼,教育網,教育局,美髮,育達商職,教育館,緯來,教育局,廣播電台,教育處,教育局,教育大學,教育,教育局,育嬰假,教育網,月眉,性教育,育英,育英護專,教育,幼兒教育,喜滿客,天堂,喜來登,夢時代,影城,壽喜燒,京華城,喜帖,喜餅,壽喜燒,假期,西喜,喜帖,牧羊犬,夢時代,喜鴻,春喜,喜多,喜羊羊,天喜,喜帖,壽喜燒,喜樂蒂,燒肉店,喜歡,喜歡你,喜宴場地,喜美,皆大歡喜,喜歡,歡喜,喜來登,喜帖設計,墨水匣,婚禮