Barça

Ha aparegut el número 32 de la revista Barça, editada pel F.C. Barcelona. Aquest exemplar conté un interessant monogràfic que desgrana la relació entre l'entitat i l'humor gràfic. El lligam no és pas petit ja que pràcticament des de la fundació del club, aquest fou objectiu de l'ironia dels humoristes. No se si hi ha cap altre club de futbol al món amb una tradició satírica tan important lligada a la seva història. Vicenç Villatoro, Albert Sánchez Pinyol, Ada Castells, Josep Maria Fonalleras, Toni Sala i Najat El Hachmi analitzen aspectes variats del vincle entre l'humor i el club; i els ninots de Castanys, Cesc, Tísner, Coll, Opisso, Gin, Vinyes, Oscar Nebreda, García Lorente, Martinmorales, Fer, Puyal, Caye i un servidor n'il.lustren les pàgines. Aqui es pot baixar el pdf de la revista, però veig que encara no s'ha actualitzat.


Acaba de aparecer el número 32 de la revista Barça, editada por el F. C. Barcelona. Este número contiene un interesante monográfico que analiza la relación entre la entidad y el humor gráfico, una relación intensa desde la fundación del club. No se si hay otro club en el mundo con una tradición satírica tan importante vinculada a su história. Los escritores Vicenç Villatoro, Albert Sánchez Pinyol, Ada Castells, Josep Maria Fonalleras, Toni Sala y Najat El Hachmi describen variso aspectos de la relación entre el club y el humor, y las viñetas de Castanys, Cesc, Tísner, Coll, Opisso, Gin, Vinyes, Oscar Nebreda, García Lorente, Martinmorales, Fer, Puyal, Caye y un servidor de ustedes, ilustran sus páginas. Acà se puede bajar el pdf de la revista, pero veo que aún no se ha actualizado éste número.

Comentaris

Franchu ha dit…
Fantastic!!! Doncs ja tinc moltes ganes de que ho actualitzin per a poder-m'ho descarregar, té molt bona pinta. El teu Puyol l'han posat just al costat del mític Jordi Culé, com mola.

¡¡¡ABRAÇADOTES!!!
Anònim ha dit…
Ondià Sr. Kap:

Quan vaig rebre la revista, vaig pensar que per primer cop en molt de temps hi estava d'acord amb la directiva del FCB. "En clau d'humor". Si senyor EN CLAU D'HUMOR ens hem, de prendre la situació actual del nostre club. Ja només espero que avui a les 22 hores caigui una bona pedregada al Passeig de la Casteyana de la capital del regne.

Moltes gràcies a vostè i a tots els seus col.legues, alguns malauradament ja traspassats, per totes les bones estones que ens han fet passar, mitjançant aquesta relació Barça i Humor.
Kap ha dit…
Franchu: no se si trigarán gaire, o per contra, amb els acudits que estem fent contra el Laporta, igual aquest numoero no el pengen...

Benvolgut senyor polifònic, sí, això del Barça més que per riure és per plorar. Jo estic dubtant entre fer-me del Júpiter o l'Europa fins que els elefants blaus, les ovelles negres, els lloros i els bacons abandonin la junta, que més que una junta sembla un zoológic

Entrades populars