Ave

Ahir ens en varem anar d'excursió a Madri(t). Ho expliquen aquí i allà, molt millor que no pas jo; que la premsa va registrar fidelment tot el que feiem.
Ayer fuimos de excursión a Madrid. Mucho mejor que yo, lo cuentan
acà o aquí, que por algo estuvo la prens para levantar acta notarial de todos nuestros actos.


Bernet, Ferreres, Romeu, Kim, Usero, Pedro Espinosa, Faro, Marçal, Ermengol, Azagra, Farruqo, Javi Rillo, Ury, Simón Vázquez, Franchu, Josep Maria Cadena, J.J. Aós, Guillermo, David Pintor... i la resta de gent de la periferia ens vam trobar amb el comité de benvinguda (amb mapa i tot, com podeu veure) format per Alfredo, Arranz, Adela Cabañas, Dodot, Mozo, Tena, Ballesta, Madrigal, Gallego, J.L. Cabañas, Jesús Egido... Tot plegat gràcies a en Fer, que després d'organitzar-ho tot plegat -com també això- al final no ens va poder acompanyar.

Bernet, Ferreres, Romeu, Kim, Usero, Pedro Espinosa, Faro, Marçal, Ermengol, Azagra, Farruqo, Javi Rillo, Ury, Simón Vázquez, Franchu, Josep Maria Cadena, J.J. Aós, Guillermo, David Pintor... y el resto de personal de províncias nos encontramos con el comité de bienvenida -¡con mapa y todo!- formado por Alfredo, Arranz, Adela Cabañas, Dodot, Mozo, Tena, Ballesta, Madrigal, Gallego, J.L. Cabañas, Jesús Egido... Todo por iniciativa del liante de Fer, que después de organizar todo el encuentro -como este otro- al final no pudo venir.

Comentaris

Franchu ha dit…
Va ser fantàstic, això s'ha de repetir...jejeje

Una canya, ¡¡¡moltes gràcies kap!!!

Com mola veure que d'humoristes gràfics cada cop som més i mmillors en aquests móns de déu, i el que es més important, que collonuts que som, clar que si!

¡¡¡ABRAÇADOTES!!!
Anònim ha dit…
Heu portat algun souvenir?
L'Avi ha dit…
Veig que no ens estem de res, eh, mestre?... Redéu, redéu, redéu...Café Gijón, bona entrepada...Suposo que vau portar una "xuleta" per els amics... Oi? i també suposo que no vau passar per el Santiago Barnabeu...
rsm ha dit…
Si ja savia jo que ser dibuixant era un "xollo", sempre de "festa". Per aixó sempre havia volgut ser dibuixant.
R.
Anònim ha dit…
Que guaaaaaapo nen! bona feina! i surts fotografiat al Pais com un ministru , si senyor! Saludos!
Sergi ha dit…
...ollons,com s'ho monten aquests dibuixants.Celebro que tot anes be i llástima que no vagi puguer anar el Fer,el alma mater d'aquestes trobades.
Kap ha dit…
Si mira, ens fan servir els ninotaires per rentar-se la cara...
Però, que "nos quiten lo bailao"!
Va estar molt bé, i encara hauria estat millor si haguessin vingut els que van fallar a l'últim moment (Fer, Batllori, Joma, Ventura, Muntañola, Lolo, Idigoras&Pachi i Ant) i si els de la renfe haguessin convidat també un munt de gent que faltava: L'Avi, Ricard, Ran, Puyal, Néstor, Quel, Krahn, Jap, Napi, Bernal, David, Txapis, Mel, Ozeluí, Bergé, Caye, Malagón, Sarramía, Devil, Favelis, Kiko, Harca, Quique, Ortifus, Enrique, Aldeguer, Lloyy, Manel, Marisa...

Entrades populars