Coses que passen

A vegades se m'acumulen les coses per explicar, a veure si buidem el pap...
A veces se me acumulan las cosas que contar, veamos si vacío el buche...

L'amiga Elena Ospina ha guanyat el segon premi al Primer Concurso Internacional de Humor gráfico y caricatura Ciudad de Bogotá.. El primer premi se l'ha endut l'iranià Saeed Sadeghi. elena també llueix un accessit al concurs d'humor gràfic de Santomera.
La amiga Elena Ospina ha ganado el segundo premio en el Primer Concurso Internacional de Humor gráfico y caricatura Ciudad de Bogotá. El primer premio se lo ha llevado el iraní Saeed Sadeghi. Elena también arrancó un accésit en el concurso de humor gráfico de Santomera.

Máximo ha tornat a la trinxera de l'humor diari des de les pàgines d'ABC . Va començar el passat 13 d'abril i a més dels dibuixos, tindrem el plaer de llegir-lo habitualment.
Máximo ha regresado a la trinchera de la viñeta diaria desde las páginas de ABC, empezó el pasado día 13 de abril, y no únicamente tiene espacio para sus viñetas sinó que además le podremos leer.

Álvaro Peña inaugura una exposició de dibuixos i presenta el seu darrer llibre de ninots Por humor al prójimo, el proper 22 d'abril a San Pedro del Pinatar. Molta sort!
Álvaro Peña inaugura una exposición de dibujos y presenta su nuevo libro de dibujos Por humor al prójimo el próximo 22 de abril en San Pedro del Pinatar. ¡Mucha suerte!

Biblos ha editat un llibre que recull una selecció de les vinyetes de Kiko Da Silva durant els darrers deu anys: O humor non engorda. Val la pena!
Biblos ha editado un libro que recoge una selección de las viñetas de Kiko Da Silva durante los último diez años: O humor non engorda. ¡Vale la pena!

L'Institut Municipal de Cultura Turisme i Art de Mazatlán convoca el Ier. Salón Internacional del Humor de Mazatlán. Es poden enviar els dibuixos sobre el tema "Els Estats Units" via correu electrónic.
El instituto Municipal de Cultura Turismo y Arte de Mazatlán convoca el Ier. Salón Internacional del Humor de Mazatlán. Se pueden enviar los dibujos sobre el tema "Los USA" via mail.

Christian Garduño, caricaturista e ilustrador más conocido como Rocko ha renovado web.
Christian Garduño, il.lustrador i caricaturista més conegut com a Rocko, ha renovat web.

El dibuixant cubà afincat als EU Michael Ramírez s'ha endut el premi Pulitzar d'enguany. Les vinyetes impecables de Ramírez -un pél conservador, tot s'ha de dir- són d'una qualitat gràfica interessant.
El dibujante cubano afincado en los Estados Unidos Michael Ramírez se ha llevado el premio Pulitzer de este año. Las viñetas de Ramírez, de impecable factura, pecan -para mi gusto- de conservadoras. Pero es un dibujante como la copa de un pino.

Fins al 30 d'abril l'exposició 12 històries i un enigma a l'Esglesia Vella de Gironella.
Hasta el 30 de abril la exposición 12 històries i un enigma en la Iglesia Vieja de Gironella.

El bon amic Gogue acaba de publicar un llibre que recopila les vinyetes del su personatge Floreano, habitual d'El Faro de Vigo. Historias Floreanicas es pot trobar a la seva pàgina web.
El buen amigo Gogue acaba de publicar un libro que recopila las tiras de su personaje Floreano, habitual del periódico El Faro de Vigo. Historias Floreanicas se puede adquirir desde su página web.

El divendres 25 a les 20:00 hores a la Biblioteca Ramon Vinyes de Berga, presentació del llibre Músiques de la Patum de Ramon Felipó i Sergi Cuenca, del qual n'he dibuixat la coberta i en Salvador Vinyes ha dissenyat la contracoberta. Més informació, per exemple, aquí.
El viernes 25 a las 20: horas en la Biblioteca Ramon Vinyes de Berga, presentación del libro Músiques de la Patum de Ramon Felipó i Sergi Cuenca, del que he dibujado la cuberta y Salvador Vinyes ha diseñado la contracubierta. Más información acà.

Comentaris

Cheewee ha dit…
Ostia quantes coses....

Es nota que hi ha el Saló del Comic,no??
TOTES les editorials a publicarrrrr!!!!
Anònim ha dit…
El ABC ha mejorado mucho desde el 6 de febrero de 2008

Entrades populars